Városlista
2024. május 5, vasárnap - Györgyi

Hírek

2016. November 11. 05:00, péntek | Helyi

Kitüntették Lódi Lászlót és Madarász Andrást

Kitüntették Lódi Lászlót és Madarász Andrást

Mindkettőjüknek a Tamási város testneveléséért és sportjáért kitüntető címet adományozták

LÓDI LÁSZLÓ a Tamási Szabadidő és Sport Egyesület Sakk Szakosztályának vezetője. 1981-től a városban működő Sakk Egyesület tagja és versenyzője, majd 2010 óta ő látja el az Egyesület vezetői feladatait. Az Egyesületben főleg gyerekekkel, fiatalokkal foglalkozik, a 7 és 18 év közötti korosztállyal. Munkája eredményeként számos megyei és országos versenyen, diákolimpián értek el kitűnő helyezést a fiatalok.
Versenyzőként jelenleg is aktív, rendszeresen megméretteti magát különböző versenyeken, ahol rendszerint szép eredményeket ér el. Megyei felnőtt versenyen második helyezést, NB II-ben, csapatban 6-ik helyezést ért el. Méltán lehet büszke arra, hogy két alkalommal is szimultán versenyt játszott a sakktörténet legjobb női sakkozója, Polgár Judit nemzetközi nagymester, sakkolimpiai bajnokkal, mely mérkőzéseken mindkét alkalommal döntetlen eredményt ért el.
Lódi László lelkiismeretes, kitartó munkájának köszönhetően a mai napig is 45 fő aktív taggal működik a Sakk Szakosztály.

MADARÁSZ ANDRÁS a Tamási Kosárlabda Sport Egyesület edzője 2003-ban NB 2-es játékosként került Tamásiba. Az aktív játék mellett két évig utánpótlás neveléssel is foglalkozott. Komoly munkát végzett az Egyesület 2011-es megújítási folyamatában, ez évtől az utánpótlás és a felnőtt csapat edzőjeként is tevékenykedik amellett, hogy a mai napig aktív játékosként is pályára lép.
2011 óta az Egyesület 80-100 fő utánpótlás korú gyermekkel versenyez az országos bajnokságban. Kosárlabdatornákon a felnőtt és gyermek csapattal is előkelő helyezéseket ért el játékosként és edzőként egyaránt. Madarász Andás kitartó és eredményes munkájának köszönhetően az Egyesület olyan színvonalon működik, mely sok gyereket csábít kosárlabdázásra.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 03. 16:03, péntek | Helyi

Építési telkeket értékesít Tamási Város Önkormányzata

Tamási Város Önkormányzata nyilvános pályázatot ír ki a tulajdonát képező 6 db 800 m2 térmértékű és 2 db 1200 m2 térmértékű építési telek értékesítésére.

2024. Április 29. 08:49, hétfő | Helyi

Az év Tolna vármegyei rendőre Tóth Nándor

A Rendőrség Napja alkalmából az Év Tolna Vármegyei Rendőre elismerést azok a rendőrök kaphatják meg, akik kiemelkedően eredményes szakmai munkát folytatnak és szolgálatukat példaértékűen, fegyelmezetten látják el.

2024. Április 27. 11:00, szombat | Helyi

Tervezett áramszünet várható Tamásiban

Tamásiban az alábbi tervezett áramszünet megtartása elengedhetetlen, az üzembiztonság növelése és a későbbi üzemzavarok megelőzése érdekében.

2024. Április 25. 10:25, csütörtök | Helyi

A Dombóvári Szuperinfó legújabb száma oldalunkon már olvasható!

A lenti képre kattintva juthat el az olvasósarokba. Iratkozzon fel e-mail címével, hogy minden szerdán megkapja a Dombóvári Szuperinfó digitális változatát!