Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2016. Október 20. 09:21, csütörtök | Helyi
Forrás: TT

Kiváló eredményeket hozott a szeptember az atlétáknak

Kiváló eredményeket hozott a szeptember az atlétáknak

A szezon utolsó versenyeit kiváló formában fejezte be Savanyú Péter, dobásai nemzetközi szinten is figyelemre méltóak.

A Tamási TAM-BAU Atlétika Club sportolói remek eredményekkel zárták az elmúlt hónapot. A III. Országos Szuperliga Döntőben Budapesten diszkoszvetésben harmadik helyezett lett Savanyú Péter, aki a csehországi Pacova városában megrendezett dobóversenyen szintén 3. lett, míg Zágrábban, valamint a szombathelyi Németh Pál dobóversenyen és a zalaegerszegi Maurer Kupán a dobogó legtetejére léphetett. A szezon utolsó versenyeit kiváló formában fejezte tehát be Savanyú Péter, dobásai nemzetközi szinten is figyelemre méltóak. A Nyírség kupán Cseke Áron súlylökésben második, diszkoszvetésben harmadik lett. Szekszárdon, a Dél – Dunántúli Pályaversenyen súlylökésben 2. helyen végzett Beke Petra, 4. helyen Jankó Szabolcs, 6. helyen pedig Szerencsés Gergő. Kislabda hajításban Beke Petra ötödik lett. A sok induló között jól versenyzett Balla Annamária és Balogh Eszter 60 m futásban és távolugrásban.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 11:00, szombat | Helyi

Tervezett áramszünet várható Tamásiban

Tamásiban az alábbi tervezett áramszünet megtartása elengedhetetlen, az üzembiztonság növelése és a későbbi üzemzavarok megelőzése érdekében.

2024. Április 25. 10:25, csütörtök | Helyi

A Dombóvári Szuperinfó legújabb száma oldalunkon már olvasható!

A lenti képre kattintva juthat el az olvasósarokba. Iratkozzon fel e-mail címével, hogy minden szerdán megkapja a Dombóvári Szuperinfó digitális változatát!

2024. Április 24. 14:36, szerda | Helyi

Eltűnt Bálint Lóránt

A tamási rendőrök a lakosság segítségét kérik.

2024. Április 19. 15:41, péntek | Helyi

Tolna Megye Védelméért emlékérmet vehetett át Müller Katalin

Április 16-án vette át Müller Katalin, a Tamási Önkéntes Tűzoltó Egyesület elnöke kimagasló helytállásáért a rangos elismerését.