Városlista
2024. május 4, szombat - Mónika

Hírek

2016. Július 12. 10:00, kedd | Helyi
Forrás: Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság

Körzőt küldött Ozorára a játékkonzol helyett

Körzőt küldött Ozorára a játékkonzol helyett

A férfi az alkunak megfelelően elküldte a mobiltelefonját, azonban az érte ígért játékkonzolt nem kapta meg.

A Tamási Rendőrkapitányság nyomozást folytatott csalás vétség elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen.

Az ügyben egy ozorai férfi tett feljelentést, mivel 2015. augusztusában egy internetes hirdetési oldalon megegyezett egy általa ismeretlen személlyel, hogy árut cserélnek. A férfi az alkunak megfelelően elküldte a mobiltelefonját, azonban az érte ígért játékkonzolt nem kapta meg. A szórakoztató elektronika helyett a sértett egy tapétadarabot és egy körzőt talált a csomagban.

A Tamási Rendőrkapitányság munkatársai a nyomozás eredményeként azonosították a feltételezett elkövetőt, egy 25 éves felsőzsolcai lakost. A férfi a bűncselekmény elkövetését beismerte, szabadlábon védekezhet.

A rendőrök a gyanúsított által időközben már eladott mobiltelefont megtalálták, lefoglalták és a sértett részére visszaadták.

A Tamási Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya a nyomozást befejezte, az ügy iratait vádemelési javaslattal az illetékes járási ügyészségnek a napokban átadta.

Címkék: csalás, rendőrség

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 03. 16:03, péntek | Helyi

Építési telkeket értékesít Tamási Város Önkormányzata

Tamási Város Önkormányzata nyilvános pályázatot ír ki a tulajdonát képező 6 db 800 m2 térmértékű és 2 db 1200 m2 térmértékű építési telek értékesítésére.

2024. Április 29. 08:49, hétfő | Helyi

Az év Tolna vármegyei rendőre Tóth Nándor

A Rendőrség Napja alkalmából az Év Tolna Vármegyei Rendőre elismerést azok a rendőrök kaphatják meg, akik kiemelkedően eredményes szakmai munkát folytatnak és szolgálatukat példaértékűen, fegyelmezetten látják el.

2024. Április 27. 11:00, szombat | Helyi

Tervezett áramszünet várható Tamásiban

Tamásiban az alábbi tervezett áramszünet megtartása elengedhetetlen, az üzembiztonság növelése és a későbbi üzemzavarok megelőzése érdekében.

2024. Április 25. 10:25, csütörtök | Helyi

A Dombóvári Szuperinfó legújabb száma oldalunkon már olvasható!

A lenti képre kattintva juthat el az olvasósarokba. Iratkozzon fel e-mail címével, hogy minden szerdán megkapja a Dombóvári Szuperinfó digitális változatát!