Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2013. Április 17. 22:43, szerda | Sport
Forrás: MTI

Labdarúgó NB I - Négyszázezres büntetés a Honvédnak és az FTC-nek

Labdarúgó NB I - Négyszázezres büntetés a Honvédnak és az FTC-nek

A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) fegyelmi bizottsága egyaránt 400 ezer forintra büntette a Budapest Honvédot és a Ferencvárost a két csapat keddi bajnoki mérkőzésén történt szurkolói megnyilvánulások miatt.

Az MLSZ honlapjának szerdai beszámolója alapján a hazai csapat szurkolói a 34. és a 93. percben tömegesen sportszerűtlen, diszkriminatív módon gyalázták az ellenfelet, a vendég zöld-fehérek szektorában pedig szintén a mérkőzés azonos időszakában hangzott fel "cigányozás". Az összecsapáson Marco Rossit, a Honvéd edzőjét elküldték a kispadtól, mivel összeszólalkozott Iványi Zoltán játékvezetővel, a szakember írásbeli megrovásban részesült.
A zöld-fehéreket a múlt szombati, Siófok elleni összecsapásuk miatt is megbüntették, szintén 400 ezer forintra, ugyanis a drukkerek "minősíthetetlen stílusban gyalázták" a Kispestet és az Újpestet.
A fegyelmi bizottság az Egert, mint visszaesőt Vojtekovszki Csaba és Kövesfalvi István edzőkkel szembeni pénzügyi kötelezettség nem teljesítéséért kétszer 300 ezer forintra büntette.
Az OTP Bank Ligában kiállított játékosok közül Orozco Alvarez Daniel (Lombard Pápa Termál FC), Fehér Zoltán (Szombathelyi Haladás) és Fiola Attila (MVM Paks) is egy mérkőzésre szóló eltiltást kapott.

Címkék: Labdarúgás-NBI

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 16:18, péntek | Sport

Kovács Ádám vezeti a Histo Cup-ban az éves bajnokságot!

Beszélgetés a Formula autók világába nemrég csöppent Kovács Ádámmal.

2024. Április 26. 15:19, péntek | Sport

Valencia után Gender Tamás Junior ismét pályára hajt az Európa-bajnokság második fordulójában, amelynek ezúttal a franciaországi Val

A spanyol szezonnyitó nehézségei után nagy reményekkel vág neki a folytatásnak a fiatal feltörekvő tehetség,

2024. Április 26. 06:49, péntek | Sport

Egygólos előnyben a Veszprém a negyeddöntőben

A Telekom Veszprém házigazdaként csak egyszer vezetett, mégis 32-31-re legyőzte a dán Aalborgot a férfi kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjének csütörtöki, első mérkőzésén.

2024. Április 26. 06:45, péntek | Sport

Női labdarúgó MK - Ismét megvédte címét az ETO FC Győr

Ismét megvédte címét az ETO FC Győr a labdarúgó Simple női Magyar Kupában, mivel a csütörtöki döntőben 1-1-es döntetlen után tizenegyesekkel 3-2-re legyőzte az MTK Budapest csapatát az Új Hidegkuti Nándor Stadionban.