Városlista
2024. május 7, kedd - Gizella

Hírek

2016. Április 18. 14:06, hétfő | Belföld
Forrás: Közlemény

Lehull a lepel az Open Road Fest utolsó fellépőiről is

Lehull a lepel az Open Road Fest utolsó fellépőiről is

Elérkezett a várva várt pillanat, és végre a teljes line-up-ról lehull a lepel! A fesztivál zenei repertoárjában nincs hiány az acélos rockzenéből sem a blues-ba hajló dallamokról.

Vagány fellépők, fülbemászó dallamok, hajnalig tartó bulik, de a java még hátra van, következnek az utolsó nagy nevek!

Akárcsak az első három fellépő, az utolsó nagy nevek is talpalávaló zenéket, a pop-rock legjavát és a magyar blues hamisíthatatlan dallamvilágát hozzák a színpadra!
A fesztivál talán legextrémebb megjelenésű előadója az Anna and the Barbies énekesnője pörgős koncerttel készül, ráadásként gyermekének szültetése óta most lép először fesztiválszínpadra, úgyhogy őrületes show-ra készülhetünk! A banda a legütősebb dalokkal csábít táncra, a Márti dala és Passionfruit újdonságai biztos, hogy nem maradnak ki a buliból. Készülj az egész éjszakás energiafröccsre, mert amint színpadra lépnek, nem akarod abbahagyni majd a táncot!

Az Ivan and the Parazol friss, lendületes, energikus, jellegzetes hangzású dalaival teszi teljessé a pop-rock repertoárt. Lesz Rock 'n Roll On the Floor és egy kis Mode Bizarre is a legütősebb dalokkal, úgyhogy az első sorban a helyed most is, ha bírod a modernt!

Az első este megkoronázása a blues jegyében zajlik, ugyanis a legfeketébb hangú fehér énekes veszi kézbe a mikrofont és árasztja el az örökzöld blues dalok, néhol rockos dallamaival a színpadot. A Rossz vér, a Menni kell melyekre generációk nőttek fel, még ma is megdobbantja az örökifjak szívét, s legyen szó múltidézésről vagy rockba hajló tombolásról Deák Bill Gyula dalai megigézik a balatoni estét, amiről nem szabad lemaradni!

Az Open Road Fest-en négy napon át a rock zene kiválóságai adják egymásnak a mikrofont. Alfától az omegáig mindenki megtalálja a kedvére való koncertet. Legyen szó az extravagáns, dögös-pörgős rock szólamokról vagy a magyar rock ősatyáinak az Ossiannak és a Karthagonak halhatatlan dalairól és az olykor karcos rockba átcsapó blues dalokról, a fesztivál nagyszínpadán mindet megtalálod. A feledhetetlen péntek és szombat estéről a magyar bandák mellett a két külföldi fellépő, a Helloween és a The Sweet is gondoskodik! A klasszikus rockzenét a tribute bandák kiválóságai biztosítják. Váltsd meg jegyed most, és ne maradj le a legütősebb koncertekről. Részletes zenei programot itt találod!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 06. 12:44, hétfő | Belföld

Nagy Márton szerint Magyarország képes meghatározó szereplővé válni az űripar területén

Magyarországot gazdasági ökoszisztémája, infrastruktúrája és szellemi tőkéje egyaránt alkalmassá teszi arra, hogy meghatározó szereplővé váljon az űripar területén

2024. Május 06. 07:49, hétfő | Belföld

Vonat elé hajtott egy kamion Baján

Személyvonat elé hajtott egy kamion hétfő reggel Baja térségében, az 55-ös főút 106-os és 107-es kilométere közötti vasúti átjáróban;

2024. Május 05. 06:00, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai és nyereményei

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 18. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki:

2024. Május 04. 06:00, szombat | Belföld

A Fidesz és a KDNP összes vezető politikusa az országot járja majd a következő hetekben

Megkezdjük a valaha volt legnagyobb, legerősebb európai parlamenti kampány második szakaszát, a Fidesz és a KDNP összes vezető politikusa az országot járja majd a következő hetekben