Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2013. Szeptember 22. 10:47, vasárnap | Bulvár
Forrás: ujasz.hu

Lenyisszantotta a saját heréit, a templomban, a násznép szeme láttára

Lenyisszantotta a saját heréit, a templomban, a násznép szeme láttára

(A kép illusztráció) | Keményen sokkoló élmény a boldogító igen előtt....

Az ismeretlen férfi berontott a templomba, egy ollóval levágta saját heréit, és miközben súlyosan vérzett, székeket dobált. Az esküvőt leállították, ám miután a vérző áldozatot elszállították, mégis megtartották a ceremóniát.

Borzalmas jelenet szakította félbe az esküvőt az angliai Brentwoodban. A lelkész épp az utolsó előkészületeket tette az oltárnál, amikor a források által meg nem nevezett férfi berontott a templomba. Mint a későbbi nyomozási adatokból kiderült, az illető egy ollóval levágta a heréit, majd miközben erősen vérzett, tört-zúzott, székeket dobált.

Az őrült egy ollóval csonkította meg magát

Sokkoló tettének oka egyelőre ismeretlen, a kiérkező rendőrök egy közeli elmegyógyintézetbe szállították a súlyosan bekattant fickót. Bár a hatóság azonnal le akarta zárni a templomot a nyomozás miatt, a násznép kérésére megengedték, hogy megtartsák a ceremóniát. A vendégeknek persze hátborzongató látványban volt részük.

“Megláttam a padlón valamit, amiről azt gondoltam, hogy a férfi karjából egy húsdarab, de aztán kiderült hogy a heréje volt” – mesélte egyikük a Huffingtonpost cikkében. A férfi állapotáról egyelőre nem közöltek további részleteket.

Címkék: színes

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.