Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2022. Szeptember 29. 09:09, csütörtök | Helyi

Magas állami kitüntetést kapott a hivatal nyugalmazott munkatársa

Magas állami kitüntetést kapott a hivatal nyugalmazott munkatársa

A közigazgatásban végzett, több mint három évtizedes kiemelkedő szakmai munkássága elismeréseként Magyar Ezüst Érdemkereszt kitüntetést adományoztak Bodor Lászlónénak.

Magyarország köztársasági elnöke a közigazgatásban végzett, több mint három évtizedes kiemelkedő szakmai munkássága elismeréseként Magyar Ezüst Érdemkereszt kitüntetést adományozott Bodor Lászlóné, a Tolna Megyei Kormányhivatal Tamási Járási Hivatala nyugalmazott osztályvezetője részére.

Bodor Lászlóné 1990-től a Simontornyai Önkormányzat Polgármesteri Hivatalánál helyezkedett el szociális igazgatási ügyintézői munkakörben, később pedig az igazgatási csoport csoportvezetője lett. 2001-től okmányirodai ügyintézőként dolgozott tovább a hivatalnál, 2011-től pedig ellátta az anyakönyvvezetői feladatokat is. A járási hivatalok megalakulásával és a korábban önkormányzati hatáskörbe tartozó feladatoknak a fővárosi és megyei kormányhivatalokhoz kerülésével a Tolna Megyei Kormányhivatal Tamási Járási Hivatalának személyi állományába került okmányirodai ügyintéző munkakörbe. 2017-ben áthelyezésre került a Fejér Megyei Kormányhivatalhoz, ahol kormányablak szakügyintézőként dolgozott tovább. 2017. szeptember 25-TŐL ismét a Tolna Megyei Kormányhivatal Tamási Járási Hivatalánál kezdett dolgozni, ahol 2017. október 16. napjától ellátta, ellátja a kormányablak osztályvezetői feladatokat.
2013. január 1. óta kiemelkedő színvonalon látta, látja el az okmányirodai, majd kormányablak ügyintézői feladatokat. Az okmányirodai osztály felállításakor a szakmai munka megszervezésében, valamint a kollégák betanításában jelentős szerepet vállalt. Osztályvezetőként nagy hangsúlyt fektetett, fektet a tamási és a simontornyai Kormányablak szolgáltató jellegű működésének, szabályszerű és ügyfélközpontú feladatellátásának megszervezésére. Vezetői feladatai mellett sokszor az osztály operatív feladatainak ellátásában is oroszlánrészt vállal. Személye garancia arra, hogy a Tamási Járási Hivatal Kormányablak Osztálya magas színvonalon, a jogszabályokat maradéktalanul betartva, az ügyfelek általános megelégedésével végezze munkáját.
Magas színvonalú feladatellátásáért, szakmai tevékenységéért Simontornya Város Önkormányzatának képviselő-testülete 2010. júliusában „Az év közszolgálatáért” elismerésben részesítette, a közelmúltban pedig a Magyar Ezüst Érdemkereszt kitüntetést adományozták számára.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 11:00, szombat | Helyi

Tervezett áramszünet várható Tamásiban

Tamásiban az alábbi tervezett áramszünet megtartása elengedhetetlen, az üzembiztonság növelése és a későbbi üzemzavarok megelőzése érdekében.

2024. Április 25. 10:25, csütörtök | Helyi

A Dombóvári Szuperinfó legújabb száma oldalunkon már olvasható!

A lenti képre kattintva juthat el az olvasósarokba. Iratkozzon fel e-mail címével, hogy minden szerdán megkapja a Dombóvári Szuperinfó digitális változatát!

2024. Április 24. 14:36, szerda | Helyi

Eltűnt Bálint Lóránt

A tamási rendőrök a lakosság segítségét kérik.

2024. Április 19. 15:41, péntek | Helyi

Tolna Megye Védelméért emlékérmet vehetett át Müller Katalin

Április 16-án vette át Müller Katalin, a Tamási Önkéntes Tűzoltó Egyesület elnöke kimagasló helytállásáért a rangos elismerését.