Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2022. Június 07. 09:03, kedd | PR
Forrás: (x)

Megfizethető szúnyoghálót keresel? Ez tetszeni fog!

Megfizethető szúnyoghálót keresel? Ez tetszeni fog!

Az új lakásokhoz már általában tartozik az árnyékoló és rovarvédőháló az ablakokon, ha nem vagy olyan szerencsés, hogy ilyen lakásod legyen és költséghatékony megoldást keresel, a tépőzáras szúnyoghálót neked találták ki

A mai világban, mikor mindenféle járványok fenyegetnek, érdemes mindent megtenni, hogy elkerüljük a fertőzést. A rovarcsípés, és ezen belül kiemelten a szúnyogcsípés óriási kockázatot hordoz a különféle kórokozók terjesztésével, éppen ezért már nem luxus, ha szúnyoghálót szeretnénk az ablakra. A fixen beépített szúnyoghálók azonban rendkívül drágák és sokszor nem megoldható a felszerelésük. A tépőzáras szúnyogháló felszerelése azonban szinte bárhol megoldható.

Mi az a tépőzáras szúnyogháló?

A tépőzáras szúnyogháló egy olyan kényelmes találmány, ami megspórolja a szúnyogháló keretet és ezzel együtt a fúrást-faragást az ablakkereten, mert egy öntapadó ragasztócsíkra erősített tépőzár segítségével rögzíthető az ablakra. A tépőzár fogas felületére kell rányomni a szúnyogháló szövetét, ami a nagy felületen való tapadásnak köszönhetően tökéletesen megtartja és rögzíti azt.

A szúnyogháló anyaga többféle színben is létezik, így eldöntheted, hogy melyiket találod kevésbé zavarónak az ablak elé rögzítve. Méretét tekintve a tépőzáras szúnyogháló akár 1,7x1,8 méter méretű ablakokra is felrakható, így óriási felületen is védelmet tud nyújtani.

A tetőablakra is tökéletes megoldás!

A tetőtéri ablakok szúnyoghálóval való védelme a billenő rendszer miatt szinte lehetetlen, de a rugalmas hálóból készült tépőzáras szúnyogháló erre is tud megoldást nyújtani. Mint a neve is mutatja, ez a szúnyogháló típus rugalmas anyagból készült, ami lehetővé teszi, hogy az ablak nyitásakor a billenő ablaktábla elférjen a háló alatt.

Hogyan helyezd fel a tépzőzáras szúnyoghálót?

A tépőzáras szúnyogháló felhelyezése rendkívül egyszerű. Az ablakkeretre kell ragasztani az öntapadó ragasztócsíkkal ellátott tépőzár szalagot, majd erre kell rányomni a háló szövetét. A legideálisabb természetesen, ha a keret külső felületére tudjuk ragasztani, de a tépőzár és a szúnyogháló együtt olyan vékony, hogy az sem okoz problémát, ha a keret belső oldalára ragasztjuk, mert az ablak így is csukható marad.

Az egyetlen dolog, amire oda kell figyelni, az a keret felületének előkészítése. Alaposan mossuk, portalanítsuk és zsírtalanítsuk a felületet, mielőtt ráragasztanánk a tépőzárat, mert az öntapadós szalag megfelelő tapadását csak így garantálhatjuk. A jól előkészített szalag viszont hosszú évekig is az ablakon maradhat és a szúnyogháló cserélhető rajta, ha megrongálódik vagy kiszakad.

Címkék: szúnyogháló

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 12:16, szombat | PR

Az év felelős foglalkoztatója a Jánosik Kft.

Év felelős foglalkoztatója díjat nyert a Jánosik és Társai Kft. a nagyvállalati kategóriában.

2024. Április 22. 19:37, hétfő | PR

Indul a Nemzeti Faültetés Napja: Legyen Magyarország Európa legzöldebb országa!

2024. április 22-én, a Föld napján indítja útjára a 10 millió Fa országos közössége a Nemzeti Faültetés Napját

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Március 06. 10:17, szerda | PR

K&H: a látvány mindent visz

az iskolások zöme értékelné, ha szakembertől hallana a pénzügyekről