Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2013. Április 24. 10:22, szerda | Bulvár
Forrás: MTI

Meglett Brigitte Bardot macskája

Meglett Brigitte Bardot macskája

Két hónap után előkerült Brigitte Bardot elkódorgott macskája, amelynek elvesztésébe csaknem belebetegedett a ma elsősorban harcos állatvédőként ismert egykori francia filmsztár, szexszimbólum.

Rontonton, a kétéves nőstény cica egy szomszédos St. Tropez-i villa biztonsági őrénél bukkant fel pár napja, és a férfi fia ismerte fel benne a 78 éves exdíva kedvencét az interneten közzétett fotók alapján.
A macska a család öreg kandúrja, Pépé társául szegődött, és úgy viselkedett a szomszéd birtokon, mintha mindig is ott lakott volna. Ennek ellenére az eltűnési ügy kapcsán világhírűvé vált állatot visszavitték Bardot-nak, mint mondták, nem a megtalálónak ígért 600 euró jutalom miatt, hanem azért, hogy boldoggá tegyék a gazdit.
A Var Matin című helyi lapnak nyilatkozva az egykori filmcsillag csodának nevezte kedvencének előkerülését, és azt mondta, hogy "sír az örömtől".
A celebmacska február végén tűnt el, de Brigitte Bardot csak március végén tett közzé keresési felhívást, miután többen látni vélték a környékben. A híresség akkor azt mondta, hogy macskája elvesztése miatt "rettenetesen szenved" és "nem tud többé aludni".
A cica eltűnéséből hír lett a világsajtóban, az egyik francia országos tévécsatorna egy stábot küldött a helyszínre, hogy segítsen Rontonton felkutatásában.
Brigitte Bardot legutóbb a thaiföldi kutyákért emelte fel szavát: nyílt levélben arra kérte az ázsiai ország miniszterelnökét, vessen véget a fazékba szánt kutyák kegyetlen összefogdosásának és csempészetének országában.

Címkék: színes

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.