Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2023. Szeptember 14. 11:05, csütörtök | Helyi

Megújul a Gyulaj Zrt. irodaépületének teteje

Megújul a Gyulaj Zrt. irodaépületének teteje

Újabb városközponti épület kap új köntöst Tamásiban. A Gyulaj Erdészeti és Vadászati Zrt. közleményben tájékoztatta a Tamásiban élőket, a Szabadság utcában járókat, hogy felújítási munkákba kezdtek.

Azt írják: a közel 75 éves állami erdészeti vállalat, a Gyulaj Erdészeti és Vadászati Zrt. a Tamásiban lévő, 1985-ben épült központi irodaépületének tetőhéjazatát a műszaki terveztetést, a szakhatósági engedélyeztetési eljárásokat lezárva és a nyilvános kivitelezői pályáztatást követően, a részvénytársaság forrásából, a cég beruházásaként felújítják. A munkálatok augusztus 7-én kezdődtek, és november 30-án zárulnak majd. Több oka is van a beruházásnak, az egyik, hogy szeretnék a tetőszerkezetet véglegesen azbesztmentesíteni. Indokolja a felújítást a tetőszerkezet rossz műszaki állapota, folyamatos javítási igénye, romló esővíz elleni szigetelése és csökkenő viharállósága is. Szeretnék, ha az új tetőszerkezet szebb városképet engedne láttatni a Tamásiban élőknek, az erre járóknak, így esztétikailag is igyekeznek a legszebb megjelenésre. - Túl azon, hogy a Gyulaj Zrt. központi irodaházának külseje műszakilag, környezetvédelmileg és esztétikailag is megújul, Tamási városképének szépüléséhez, környezeti tisztaságához is hozzájárul a beruházásunk, sokaknak örömöt okozva ezzel. A környéken jelenleg folyó más épület-felújítások mellett, a Gyulaj Zrt. is a felújítási beruházásával egy szép városbelső megvalósulásához járul hozzá – írták a közleményben. Egyúttal megkérnek mindenkit, akik a központi irodaház környékén tartózkodnak, sétálnak, hogy a székház tetőszerkezeti munkáinak végrehajtása idején körültekintően közlekedjenek!

Címkék: Tamási, tolna megye

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 08:49, hétfő | Helyi

Az év Tolna vármegyei rendőre Tóth Nándor

A Rendőrség Napja alkalmából az Év Tolna Vármegyei Rendőre elismerést azok a rendőrök kaphatják meg, akik kiemelkedően eredményes szakmai munkát folytatnak és szolgálatukat példaértékűen, fegyelmezetten látják el.

2024. Április 27. 11:00, szombat | Helyi

Tervezett áramszünet várható Tamásiban

Tamásiban az alábbi tervezett áramszünet megtartása elengedhetetlen, az üzembiztonság növelése és a későbbi üzemzavarok megelőzése érdekében.

2024. Április 25. 10:25, csütörtök | Helyi

A Dombóvári Szuperinfó legújabb száma oldalunkon már olvasható!

A lenti képre kattintva juthat el az olvasósarokba. Iratkozzon fel e-mail címével, hogy minden szerdán megkapja a Dombóvári Szuperinfó digitális változatát!

2024. Április 24. 14:36, szerda | Helyi

Eltűnt Bálint Lóránt

A tamási rendőrök a lakosság segítségét kérik.