Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2016. Augusztus 01. 10:05, hétfő | Helyi

Nagy László lett Tamási Bográcsmestere

Nagy László lett Tamási Bográcsmestere

Szombaton rendezték meg immáron 16. alkalommal a Tamási Bográcsmestere főzőversenyt és civil napot a Túrmezei Erzsébet rendezvénytéren.

A 22 nevezett csapat igazán kitett magáért: Kovács János, Venesz-díjas mesterszakács szerint az idei volt a legváltozatosabb verseny az ételek terén. Egyik különdíjas a Kop-Ka Zrt. csapata lett Nyár ízei nevű ételükkel, a másik pedig „Az éjjel soha nem érhet véget” csapat, akik kakaspörköltet készítettek nokedlivel. Harmadik helyen végzett a Látássérültek Esélyegyenlőségéért Egyesület csapata által készített húsos káposzta, második lett a Baló Béla által főzött Marhalábszár bikaherével, az első helyet pedig Nagy László érdemelte ki, aki gombás nyúlpaprikást készített. A zsűri értékelése szerint ez az étel volt a legharmonikusabb, egyik összetevője sem érződött ki a másik kárára, és köretként gyönyörű, sárga, házi tojásból készített galuskát tálaltak, ezek pedig a zsűri szerint mind-mind kiemelkedő értékek, így lett első Nagy László és csapata az idei főzőversenyen.

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 03. 16:03, péntek | Helyi

Építési telkeket értékesít Tamási Város Önkormányzata

Tamási Város Önkormányzata nyilvános pályázatot ír ki a tulajdonát képező 6 db 800 m2 térmértékű és 2 db 1200 m2 térmértékű építési telek értékesítésére.

2024. Április 29. 08:49, hétfő | Helyi

Az év Tolna vármegyei rendőre Tóth Nándor

A Rendőrség Napja alkalmából az Év Tolna Vármegyei Rendőre elismerést azok a rendőrök kaphatják meg, akik kiemelkedően eredményes szakmai munkát folytatnak és szolgálatukat példaértékűen, fegyelmezetten látják el.

2024. Április 27. 11:00, szombat | Helyi

Tervezett áramszünet várható Tamásiban

Tamásiban az alábbi tervezett áramszünet megtartása elengedhetetlen, az üzembiztonság növelése és a későbbi üzemzavarok megelőzése érdekében.

2024. Április 25. 10:25, csütörtök | Helyi

A Dombóvári Szuperinfó legújabb száma oldalunkon már olvasható!

A lenti képre kattintva juthat el az olvasósarokba. Iratkozzon fel e-mail címével, hogy minden szerdán megkapja a Dombóvári Szuperinfó digitális változatát!