Városlista
2024. május 4, szombat - Mónika

Hírek

2017. Október 05. 08:07, csütörtök | Helyi
Forrás: teol.hu

Négy település vett részt az országos bemutatón

Négy település vett részt az országos bemutatón

Gyulaj, Nagyszokoly, Ozora és Tamási is képviseltette magát a Vajdahunyad várában rendezett III. Országos Közfoglalkoztatási Kiállításon.

A III. Országos Közfoglalkoztatási Kiállításon mutatkozott be a hétvégén több Tolna megyei település. A budapesti rendezvényen nagy volt a kereslet a vidéki ízek iránt.

Az eseményen összesen 115 közfoglalkoztató és tizenhét szociális szövetkezet mutatta be programjait, illetve terményeit, termékeit. A gyulajiak standjánál a mezőgazdasági programban megtermelt növényekből, illetve a Hetedhét Határ Szociális Szövetkezet termékeiből lehetett válogatni, láthattak az érdeklődők levendulaszörpöt, szószokat, csatnikat. Az ozoraiak a programban megtermelt javakat vitték magukkal, számtalan konyhakerti növényt, amelyekkel a falu konyháját is ellátják. Ezenfelül a helyszínen üstben lecsót készítettek, amelyet szintén sokan megízleltek. Nagyszokoly kínálatában szerepeltek a lekvárok és szörpök, többek között csipkebogyóból, ribizliből, bodzából. Mindemellett befőttek, savanyúságok, az aktuális primőr termékek és száraztészta is volt a standjukon. Tamási Nagyszokollyal közösen mutatkozott be a kiállításon. Zöldségeket, gyümölcsöket, és az azokból készült termékeket vitték magukkal.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 03. 16:03, péntek | Helyi

Építési telkeket értékesít Tamási Város Önkormányzata

Tamási Város Önkormányzata nyilvános pályázatot ír ki a tulajdonát képező 6 db 800 m2 térmértékű és 2 db 1200 m2 térmértékű építési telek értékesítésére.

2024. Április 29. 08:49, hétfő | Helyi

Az év Tolna vármegyei rendőre Tóth Nándor

A Rendőrség Napja alkalmából az Év Tolna Vármegyei Rendőre elismerést azok a rendőrök kaphatják meg, akik kiemelkedően eredményes szakmai munkát folytatnak és szolgálatukat példaértékűen, fegyelmezetten látják el.

2024. Április 27. 11:00, szombat | Helyi

Tervezett áramszünet várható Tamásiban

Tamásiban az alábbi tervezett áramszünet megtartása elengedhetetlen, az üzembiztonság növelése és a későbbi üzemzavarok megelőzése érdekében.

2024. Április 25. 10:25, csütörtök | Helyi

A Dombóvári Szuperinfó legújabb száma oldalunkon már olvasható!

A lenti képre kattintva juthat el az olvasósarokba. Iratkozzon fel e-mail címével, hogy minden szerdán megkapja a Dombóvári Szuperinfó digitális változatát!