Városlista
2024. május 7, kedd - Gizella

Hírek

2013. Szeptember 18. 09:21, szerda | Bulvár
Forrás: manna.ro

Németországban vár a legmenőbb bordélyház

Németországban vár a legmenőbb bordélyház

Bármelyik férfi, aki betér a berlini Artemis bordélyházba, igazi királynak érezheti magát: fedetlen keblek és fenekek mindenhol!

A félénkebb látogatók számára a tulajdonos Klaus Berb minden bizonnyal a tökéletes házigazda. Ő 154 lányt felügyel, akik huncutul kacarásznak a vendégre, és gondoskodnak egy jó kalandról, ami egy sörrel, jó konyakkal, vagy pezsgővel kezdődik.

Az ide betérő férfiaknak tudniuk kell, hogy mindent kiszámláznak, de csak a látogatás végén, így hálapénzt, csubukot csakis távozáskor kaphatnak a lányok.

Az itt töltött időt nem fizettetik meg, csak a fogyasztást. A betérőknek természetesen legalább 18 évesnek kell lenniük, a fogyatékosak pedig kísérő nélkül is érkezhetnek, ugyanis a hely teljesen bejárható kerekesszékkel is.

Ha a látogatónak enni támadna kedve, vagy úszna, masszíroztatná magát, esetleg edzene, akkor mindent megtalál. Katja, Lyssa, Gabitza, Evelyn, Belinda vagy Fana készen állnak, hogy segítsenek.

A plüssel és selyemmel borított szobák levendula és orchidea illatúak, a plafont tükrök borítják, hogy a kliens tökéletesen lássa, mivel kényeztetik a lányok.

A számla persze nem mindennapi: egy látogatás ára 1800 és 2600 euró között mozog, attól függően, hogy milyen típusú szexuális szolgáltatás kér a vendég.

Címkék: színes

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.