Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2017. Július 19. 14:45, szerda | Helyi
Forrás: infogyor.hu

Öt elengedhetetlen kiegészítő a fesztiválszezonra

Öt elengedhetetlen kiegészítő a fesztiválszezonra

Ebben a cikkben összegyűjtöttünk öt olyan kiegészítőt, amivel biztosan stílusossá teheted az öltözetedet a fesztivál szezonra, miközben nem költesz el több tízezer forintot.

Végre itt a nyár, a jó idő és a fiatalok által várt fesztiválszezon. A lányok minden évben változtatnak valamit a fesztivál öltözetükön, azonban a fiúknál szinte mindig ugyanaz a trend. Ebben a cikkben összegyűjtöttünk öt olyan kiegészítőt, amivel biztosan stílusossá teheted az öltözetedet a fesztivál szezonra, miközben nem költesz el több tízezer forintot.

Haditengerész horgonyos karkötő, a nyár kiegészítője

A vékony hajókötélből készült karkötők egyre népszerűbbek lettek főleg a fiatalok körében, hiszen divatosak, és nem utolsó sorban mindenkinek jól állnak.
Egy ilyen horgonyos karkötő bármilyen utcai vagy fesztivál viseletet feldob, legyen a viselője fiú vagy lány. Kényelmes, könnyen tudjuk fel-levenni a rajta lévő összehúzható hurok segítségével. Rengeteg fajta szín közül tudunk válogatni, azonban nyárra inkább az élénkebb színeket ajánljuk, hiszen ezekkel a színekkel sokkal jobban ki tudjuk hangsúlyozni a napbarnított bőrünk színét.

A stílusos és egyben hasznos kiegészítő

Az elmúlt években a paracord karkötők is egyre népszerűbbek lettek leginkább a bevállalósabb, vagányabb férfiak körében. Amellett, hogy szerepel a Mad Max című filmben, a legtöbben nem is tudják pontosan, hogy mennyi mindenre fel lehet használni egy ilyen karkötőt. A kiegészítőt a paracordon kívűl taktikai vagy túlélő karkötőnek is szokták nevezni, hiszen egy 250 kg teherbírású ejtőernyőzsinórból készül, ami kibontva akár 3 méter hosszúságú is lehet.
Lényeges, hogy minőségi anyagból készült darabot válasszunk, ezzel védve saját biztonságunkat, ha esetleg egy hosszabb koncert után megpihennénk a paracord karkötőnkből készült függőágyunkon.

Napszemüveg, ami elengedhetetlen a nyári időszakban

A legfontosabb dolog, amit semmiképpen se felejtsünk otthon, ha utazunk vagy fesztiválozni megyünk, az pedig nem más, mint egy jó minőségű, megfelelő védelemmel ellátott napszemüveg. Talán nem is gondoljuk, hogy az egyre fokozódó napsugárzás szemünknek is pont ugyanolyan ártalmas, mint bőrünknek. Szemüveg választás előtt is fontos néhány dolgot figyelembe venni, mint például, hogy az adott termék rendelkezik-e megfelelő UV védelemmel és lencsével. Sok napszemüveg hosszabb használat után kezd el torzítani a látképünkön, ezáltal nem védi megfelelően a szemünket, és folyamatosan rontja a látásunkat. Ha szeretnénk stílusosak maradni, miközben egy jó minőségű napszemüveget választunk, akkor feltétlen vegyük figyelembe az arcunk formáját.

Pénztárca helyett a legjobb választás

Fesztiválozni a lehető legkevesebb értékes holmival érdemes menni, hiszen nincs rosszabb, mint mikor rengeteg különböző dologra oda kell figyelnünk. Legyen az telefon, pénztárca vagy esetleg kulcs, a lányok rengeteg fajta kistáska közül tudnak válogatni, hogy mibe is rakják bele a szükséges tárgyaikat. Azonban a legtöbb fiú nem szeret magával vinni még egy kis táskát sem. Erre a problémára a legjobb megoldás egy kártyatartó, amelyben pénzt, a szükséges dokumentumokat és a bankkártyát is el tudják helyezni. A legtöbb kártyatartóban legalább 4-5 kártya elfér, és a tartó középső részébe pedig blokkokat vagy pénzt lehet elhelyezni.

Ha nem szereted a karkötőket

Sokan nem szeretnek karkötőt hordani a nyári melegben, hiszen zavarja őket, hogy beizzad alá a kezük. Ha te is így vagy ezzel, akkor a legmegfelelőbb kiegészítő egy stílusos nyaklánc, amit biztosan rengeteg ruhádhoz fel tudsz venni nem csak fesztivál időszakban. Manapság már rengeteg fajta nyaklánc közül tudunk választani, azonban fesztivál kiegészítőnek leginkább egy horgonyos vagy bőr változatot ajánlanánk.


Ha esetleg még nem szerezted be kiegészítőidet az idei fesztiválszezonra, nem késő, hiszen találtunk egy dán webshopot, akik 1-5 munkanapon belül kiszállítják a választott terméket Magyarországra, ráadásul ingyenesen, és pénvisszafizetési garanciát is vállalnak.

Címkék: webshop

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 08:49, hétfő | Helyi

Az év Tolna vármegyei rendőre Tóth Nándor

A Rendőrség Napja alkalmából az Év Tolna Vármegyei Rendőre elismerést azok a rendőrök kaphatják meg, akik kiemelkedően eredményes szakmai munkát folytatnak és szolgálatukat példaértékűen, fegyelmezetten látják el.

2024. Április 27. 11:00, szombat | Helyi

Tervezett áramszünet várható Tamásiban

Tamásiban az alábbi tervezett áramszünet megtartása elengedhetetlen, az üzembiztonság növelése és a későbbi üzemzavarok megelőzése érdekében.

2024. Április 25. 10:25, csütörtök | Helyi

A Dombóvári Szuperinfó legújabb száma oldalunkon már olvasható!

A lenti képre kattintva juthat el az olvasósarokba. Iratkozzon fel e-mail címével, hogy minden szerdán megkapja a Dombóvári Szuperinfó digitális változatát!

2024. Április 24. 14:36, szerda | Helyi

Eltűnt Bálint Lóránt

A tamási rendőrök a lakosság segítségét kérik.