Városlista
2024. május 5, vasárnap - Györgyi

Hírek

2016. November 11. 06:05, péntek | Helyi

Ötvös Gyuláné a Város Érdemes Közszolgálati Tisztviselője

Ötvös Gyuláné a Város Érdemes Közszolgálati Tisztviselője

A közigazgatás átszervezését, a járási hivatalok felállítását követően került a Tamási Járási Hivatalhoz 2013-ban, ahol azóta is gyámügyi ügyintézői feladatokat lát el.

Ötvös Gyuláné a Pécsi Tanárképző Főiskolán szerzett matematika-pedagógia szakos tanári diplomát, majd a Kaposvári Tanítóképző Főiskola Szekszárdi Kihelyezett Tagozatán a kiegészítő könyvtár szakot is elvégezte. 1999-ben közigazgatási alapvizsgát, 2002-ben pedig közigazgatási szakvizsgát tett.
1979-től 1997-ig a Tamási 2. számú Általános Iskolában dolgozott általános iskolai tanárként. Ezt követően a Tamási Polgármesteri Hivatal Gyámhivatalánál, gyámügyi ügyintézői munkakört töltött be.
A közigazgatás átszervezését, a járási hivatalok felállítását követően került a Tamási Járási Hivatalhoz 2013-ban, ahol azóta is gyámügyi ügyintézői feladatokat lát el.
Feladatainak végrehajtása során munkájára az alaposság, precizitás, a határidők betartása, a szakszerűség és a jogszerűség a jellemző.
A munkájához szükséges általános és szakmai ismeretek elsajátítására nagy figyelmet fordít. Kollégáival való kapcsolatát a segítőkészség, együttműködés, odafigyelés, csapatszellem jellemzi. Közel két évtizedes gyámügyi tapasztalata és pedagógia ismeretei alapján a pályakezdők számára mindig nagy segítséget nyújt, ismereteit, tudását szívesen megosztja másokkal.
A gyámhatóság ügyfeleiről elmondható, hogy rendkívül nehéz élethelyzetekben kerülnek az ügyeikben eljáró munkatársakhoz. Ötvös Gyuláné ezekben a kritikus pillanatokban is megtalálja a helyes utat, emberséges, megértő és empatikus magatartásával elnyerve az ügyfelek bizalmát, mindig a lehető legjobb megoldásra törekszik.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 03. 16:03, péntek | Helyi

Építési telkeket értékesít Tamási Város Önkormányzata

Tamási Város Önkormányzata nyilvános pályázatot ír ki a tulajdonát képező 6 db 800 m2 térmértékű és 2 db 1200 m2 térmértékű építési telek értékesítésére.

2024. Április 29. 08:49, hétfő | Helyi

Az év Tolna vármegyei rendőre Tóth Nándor

A Rendőrség Napja alkalmából az Év Tolna Vármegyei Rendőre elismerést azok a rendőrök kaphatják meg, akik kiemelkedően eredményes szakmai munkát folytatnak és szolgálatukat példaértékűen, fegyelmezetten látják el.

2024. Április 27. 11:00, szombat | Helyi

Tervezett áramszünet várható Tamásiban

Tamásiban az alábbi tervezett áramszünet megtartása elengedhetetlen, az üzembiztonság növelése és a későbbi üzemzavarok megelőzése érdekében.

2024. Április 25. 10:25, csütörtök | Helyi

A Dombóvári Szuperinfó legújabb száma oldalunkon már olvasható!

A lenti képre kattintva juthat el az olvasósarokba. Iratkozzon fel e-mail címével, hogy minden szerdán megkapja a Dombóvári Szuperinfó digitális változatát!