Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2017. Február 24. 09:06, péntek | Helyi
Forrás: TT, fotó: Lovay Gyula

Példaadásként szerveztek közönségtalálkozót

Példaadásként szerveztek közönségtalálkozót

A Würtz Ádám Általános Iskola vezetésének, valamint az iskola diákönkormányzatának kezdeményezésére az idei tanévben új rendezvénysorozat indult az intézményben.

Célja, hogy a felső tagozatos diákok találkozzanak olyan volt tanítványokkal, akik valamilyen kiemelkedő eredményt értek el felnőtt életük során. Szándékuk a példaadás: szeretnék, ha a fiatalok a beszélgetések során felismernék, hogy szorgalommal, kitartással, akaraterővel sok mindent elérhetnek.
Meghívott vendégük elsőként Páli Petra színésznő volt, aki a volt II. Sz. Általános Iskolában tanult. Petra nem csak elfogadta a felkérést, hanem ingyenes zenés gyermekműsorral lepte meg az alsó tagozatos diákokat és 30 óvodást. A művelődési központban táncosaival együtt a Disney mesék főszereplőit, hercegnőit elevenítették meg előadásukban. A közönséget is bevonták a műsorszámokba, együtt énekeltek, táncoltak, ezért a gyerekek még jobban élvezték a programot, a végén hatalmas tapssal köszönték meg az élményt.
A színésznő a Würtz iskola aulájában a felső tagozatosokkal is találkozott, a diákok nagy izgalommal várták. Meghallgatták beszámolóját iskolás éveiről, kommentárjait a kisiskolás kori, majd a fellépéseiről készült fotóiról, sőt, egy Erdélyben, Marosludason történt fellépésük részleteit is megnézhették az érdeklődők. Okos, mindenre kiterjedő kérdéseikre Petra szívesen, részletesen válaszolt, beszélt jelenlegi terveiről, következő fellépéseiről is. A gyerekek autogrammal ellátott szórólapot is kaphattak a színésznőtől, és természetesen közös fotók is készültek a jó hangulatban eltöltött délutánon.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 03. 16:03, péntek | Helyi

Építési telkeket értékesít Tamási Város Önkormányzata

Tamási Város Önkormányzata nyilvános pályázatot ír ki a tulajdonát képező 6 db 800 m2 térmértékű és 2 db 1200 m2 térmértékű építési telek értékesítésére.

2024. Április 29. 08:49, hétfő | Helyi

Az év Tolna vármegyei rendőre Tóth Nándor

A Rendőrség Napja alkalmából az Év Tolna Vármegyei Rendőre elismerést azok a rendőrök kaphatják meg, akik kiemelkedően eredményes szakmai munkát folytatnak és szolgálatukat példaértékűen, fegyelmezetten látják el.

2024. Április 27. 11:00, szombat | Helyi

Tervezett áramszünet várható Tamásiban

Tamásiban az alábbi tervezett áramszünet megtartása elengedhetetlen, az üzembiztonság növelése és a későbbi üzemzavarok megelőzése érdekében.

2024. Április 25. 10:25, csütörtök | Helyi

A Dombóvári Szuperinfó legújabb száma oldalunkon már olvasható!

A lenti képre kattintva juthat el az olvasósarokba. Iratkozzon fel e-mail címével, hogy minden szerdán megkapja a Dombóvári Szuperinfó digitális változatát!