Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2012. Október 03. 05:00, szerda | Bulvár
Forrás: ujasz.hu

Robbie Williams: egy popsztárnak a fenekét sem kell kitörölnie

Robbie Williams: egy popsztárnak a fenekét sem kell kitörölnie

Most pucolja a gyerekéét.

Robbie Williams őszintén vall apasága első heteiről, jó és kevésbé jó dolgokról egyaránt.

Az egyértelmű, hogy a popsztárnak kifejezetten jót tett a gyermekáldás. Mint ismert, felesége, Ayda Field szeptember 18-án adott életet lányuknak, Theodore 'Teddy' Rose-nak.

"Teljesen el vagyok ragadtatva. Bent voltam Teddy születésénél végig, és azt kell mondjam, Ayda egyszerűen fantasztikus volt. A kicsi pedig egy remek baba - eddig legalábbis" - mesélte Robbie a The Sunday Times Style magazinnak.

Williams korábban megosztotta félelmeit is a nagyközönséggel. Alig pár nappal lánya születése előtt arról beszélt, mennyire aggódik a családi kötelezettségek miatt, amik akár "meg is foszthatják" saját jól bejáratott életétől.
"Mindenféléket éreztem már ezzel kapcsolatban. Egy részük ilyen 'hú, ez igazi csoda, a fele belőled, a fele belőlem van' típusú, míg más részük inkább egy 'hogy merészeltél teherbe esni és miért csinálod ezt velem?' féle felkiáltás " - mondta akkor.
"Be volt tervezve, pontosan tudtuk, hogy ezt akarjuk, és mégis... Egyik nap így éreztem, másik nap úgy. Mindenesetre ez egy hatalmas lecke nekem önzetlenségből. És ez az a dolog, amitől a leginkább féltem, mivel én 16 éves korom óta popsztár vagyok. Még a fenekemet se kellett kitörölnöm 16 éves korom óta, erre most ki kell töröljem valaki másét, méghozzá szó szerint" - tette hozzá most a boldog apuka.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.