Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2012. Június 23. 05:00, szombat | Bulvár
Forrás: Bata Alexandra, az MTI tudósítója jelenti

Shakira gyermeket vár spanyol válogatott vőlegényétől

Shakira gyermeket vár spanyol válogatott vőlegényétől

Shakira gyermeket vár Gerard Piqué spanyol válogatott labdarúgótól lapértesülések szerint; a Grammy-díjas kolumbiai énekesnő Lengyelországban szurkol a címvédő spanyoloknak.

A 35 éves sztár hathetes terhes - írták spanyol nyelvű társasági magazinok, hozzátéve, hogy a popcsillag már nem akart sokáig várni a gyermekáldással.
Az énekesnő egyelőre igyekszik titkolni terhességét, és a szurkolás mellett inkább a munkára figyel: a gdanski rádióban vett fel számokat legújabb lemezére a lengyel-ukrán szervezésű labdarúgó kontinensviadal idején.
A latin pop-rock világsztárja csaknem egy hétre bérelte ki a helyi rádió stúdióját. Lech Parell, a gdanski rádió elnöke szerint az énekesnő kerülte a szenzációt, így a rendelkezésére álló stúdiót is változó időpontokban látogatta. Utolsó nap meg sem jelent, amikor megtudta, hogy a rádiósok diszkréciója ellenére a média egy része már értesült felvételeiről.
A helyi hangtechnikusok szerint a koncertstúdiót Észak-Lengyelország legjobbjai között tartják számon. A művészek különösen a legendás SSL márkájú konzolt értékelik nagyra.
A felvételek után az énekesnő menedzsere értesítette a rádiót, hogy Shakira nagyon elégedett volt mind a stúdió akusztikájával, mind a technikusok szakértelmével.
A sztárnak Monika Czalej-Pujol mezzoszoprán segített tolmácsként. Shakira először inkognitóban kereste fel a rádiót és csak akkor fedte fel kilétét, amikor kiderült, hogy a kért időpontban a stúdió már foglalt. Egy helyi együttes azonban nem kötötte az ebet a karóhoz és elnapolta saját felvételét, hogy átadhassa a stúdiót.
Shakira június 10-én érkezett Gdanskba, a spanyol válogatott első mérkőzésére. Azóta más focisták feleségeivel és barátnőivel együtt pihen a lengyel Tengermelléken.
Új lemeze még idén megjelenik.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.