Városlista
2024. május 7, kedd - Gizella

Hírek

2022. Március 22. 10:53, kedd | Helyi

Sok munkájuk volt a hétvégén a tűzoltóknak

Sok munkájuk volt a hétvégén a tűzoltóknak

Három szabadtéri tűzeset, egy kastélyszállóban kigyulladt szauna és közúti balesetek adtak munkát a Tolna megyei egységeknek a hétvégén.

Vasárnap délelőtt Németkéren, a Kossuth Lajos utcában 500 négyzetméteren égett avar és gaz. A paksi hivatásos tűzoltók egy vízsugár és kéziszerszámok segítségével oltották el a még foltokban izzó részeket. Kigyulladt egy szauna vasárnap délután a Baranya megyei Bikal településen, egy szállodában. A helyszínre nagy erőkkel vonultak a dombóvári, a sásdi és a bonyhádi hivatásos tűzoltók. Kiérkezésük előtt a személyzet megkezdte a tűz oltását egy porral oltó berendezéssel. A tűzoltó egységek áramtalanítást követően három vízsugárral eloltották a tüzet és átszellőztették az épületet. A Baranya megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat tűzeseti helyszíni szemlét tartott. Személyi sérülés nem történt, az épületben tartózkodó személyek elhelyezéséről a szálloda gondoskodott. Szombat délelőtt Dombóváron, a Dózsa György és Katona József utca kereszteződésénél egy platós, murvát szállító teherautó, és egy személygépkocsi ütközött, amelynek következtében a személyautó az árokban csapódott. A személyautó három utasából az egyiket feszítővágó segítségével szabadították ki a dombóvári hivatásos tűzoltók. Egy személyautó az árokba hajtott, valamint az ütközés következtében az ottani lakóház kerítését is megrongálta Szedresen, az Ady Endre utcában, szombat este. A jármű utasai önerejükből kiszálltak. A sérült kerítéselem a gázórára is rádőlt. A szekszárdi hivatásos tűzoltók az érintett kerítéselemet eltávolították, valamint áramtalanították a járművet.

Címkék: tűzoltók, tolna megye

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 03. 16:03, péntek | Helyi

Építési telkeket értékesít Tamási Város Önkormányzata

Tamási Város Önkormányzata nyilvános pályázatot ír ki a tulajdonát képező 6 db 800 m2 térmértékű és 2 db 1200 m2 térmértékű építési telek értékesítésére.

2024. Április 29. 08:49, hétfő | Helyi

Az év Tolna vármegyei rendőre Tóth Nándor

A Rendőrség Napja alkalmából az Év Tolna Vármegyei Rendőre elismerést azok a rendőrök kaphatják meg, akik kiemelkedően eredményes szakmai munkát folytatnak és szolgálatukat példaértékűen, fegyelmezetten látják el.

2024. Április 27. 11:00, szombat | Helyi

Tervezett áramszünet várható Tamásiban

Tamásiban az alábbi tervezett áramszünet megtartása elengedhetetlen, az üzembiztonság növelése és a későbbi üzemzavarok megelőzése érdekében.

2024. Április 25. 10:25, csütörtök | Helyi

A Dombóvári Szuperinfó legújabb száma oldalunkon már olvasható!

A lenti képre kattintva juthat el az olvasósarokba. Iratkozzon fel e-mail címével, hogy minden szerdán megkapja a Dombóvári Szuperinfó digitális változatát!