Városlista
2024. május 5, vasárnap - Györgyi

Hírek

2016. Április 06. 08:00, szerda | Helyi sport
Forrás: Bachmann Béla

Súlyemelő Diákolimpia - Tamási sikerekkel

Súlyemelő Diákolimpia - Tamási sikerekkel

A Tamási Koppány SE sportolói a pécsi selejtezőn keresztül jutottak
be a 12-es döntőbe

Egy borsodi kisvárosban, Szerencsen rendezték meg a Súlyemelő Diákolimpia 2015/2016. tanévi országos döntőjét. A kétnapos rendezvény a Kulcsár Anita Sportcsarnokban egy különleges rendszerben került lebonyolításra, amely a fiatal sportolók továbbtanulását is segíti. A Tamási Koppány SE sportolói a pécsi selejtezőn keresztül jutottak be a 12-es döntőbe, míg a Nagykónyi Általános Iskolai selejtezőből Mészáros Nóra, Juhász Melitta és Papp Kincső Laura jutott be a 2004-2008-as születésű leány korcsoportba. A diák sportolók az iskolájukat képviselték, felkészítő edzőjük Bachmann Béla.

Eredmények:

A fiú korcsoport 2004-2008 között szülöttek mezőnyében IX. helyezést ért el Szijártó Ernő Levente, a Vak Bottyán Általános Iskola és Kollégium tanulója. XI. helyezést ért el Govnik Dénes, a Hőgyészi Általános Iskola és Gimnázium Gyönki Tagiskolájának tanulója.

A serdülő korcsoport 50 kg-os mezőnyében III. helyezést ért el Fenyő Dániel, a Béri Balogh Ádám Katolikus Gimnázium és Kollégium tanulója. A 62 kg-os mezőnyben I. helyezést ért el Orsós Richárd, a Tamási Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola tanulója.

Az ifjúsági korcsoport 69 kg-os mezőnyében VIII. helyezést ért el Kondor János, a Vályi Péter Szakképző Iskola és Kollégium tanulója.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 08:35, szombat | Sport

Férfi divízió I/A-vb - Hosszabbításban győzelem az olaszok ellen, szombaton dől el a feljutás

A magyar férfi jégkorong-válogatott hosszabbítás után 3-2-re legyőzte a házigazda olasz csapatot pénteken a bolzanói divízió I/A-világbajnokság negyedik fordulójában.

2024. Május 04. 06:00, szombat | Belföld

Szijjártó Péter szerint az elmúlt években a magyar külpolitika mindig a jó válaszokat találta meg

Az elmúlt évek súlyos kihívásai során a magyar külpolitika mindig a jó válaszokat találta meg, eközben Brüsszel kudarcot vallott a válságokra történő reagálás során

2024. Május 04. 06:00, szombat | Belföld

A Fidesz és a KDNP összes vezető politikusa az országot járja majd a következő hetekben

Megkezdjük a valaha volt legnagyobb, legerősebb európai parlamenti kampány második szakaszát, a Fidesz és a KDNP összes vezető politikusa az országot járja majd a következő hetekben