Városlista
2024. május 4, szombat - Mónika

Hírek

2019. Június 05. 08:27, szerda | Helyi
Forrás: www.nive.hu

Szakképzésért és Felnőttképzésért Díjat vehetett át Vida Lajos

Szakképzésért és Felnőttképzésért Díjat vehetett át Vida Lajos

A Duna Palotában tartott ünnepi eseményen a díjazottakat Palkovics László miniszter és Pölöskei Gáborné, szakképzésért és felnőttképzésért felelős helyettes államtitkár köszöntötte.

A szakképzésben és felnőttképzésben dolgozó pedagógusokat ünnepelte június 3-án az Innovációs és Technológiai Minisztérium és a Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Hivatal. A Duna Palotában tartott ünnepi eseményen a díjazottakat Palkovics László miniszter és Pölöskei Gáborné, szakképzésért és felnőttképzésért felelős helyettes államtitkár köszöntötte. „Alig várható el egy szakterület dolgozóitól, hogy megbecsültnek érezzék magukat, ha tevékenységük megkülönböztetett jelentősége nem fejeződik ki elismerésben. Egészen mostanáig nem létezett díj kifejezetten a szakképzésben dolgozó pedagógusok, szakoktatók kitüntetésére. Ezt a hiányt pótolta a minisztérium az idén először átadott, a szakképzésért és felnőttképzésért odaítélt díjjal.” – fogalmazott a miniszter.

Pölöskei Gáborné köszöntőjében a közös munka fontossága mellett hangsúlyozta: akik most – elsőként – díjat kaptak, kijelölték az utat számunkra. Ennél lejjebb mi sem adhatjuk, munkásságuk példa előttünk.

A szakképzésben maradandót alkotók az idei évtől kétféle elismerésben is részesülhetnek. A Szakképzésért és Felnőttképzésért Díjat az nyerheti el, aki a szakképzés és felnőttképzés területén legalább öt éve eredményes, példamutató tevékenységet végez. Weszely Ödön Díjra pedig az érdemes, aki a szakképzés és felnőttképzés területén kimagasló, példamutató oktatói szakmai tevékenységet végez.

2019-ben Szakképzésért és Felnőttképzésért Díjat vehetett át:

Akócsiné Patkós Erzsébet
Boros Lászlóné
Gyarmati Árpád
Heller Ferenc
Kállai Krisztina
Kulcsár János
Márta Andrásné
Rózsa György
Vida Lajos

2019-ben Weszely Ödön Díjat vehetett át:

Alvári Ferenc
Baloghné Komáromi Tünde
Csordás András
Fedorné Zajácz Éva
Francz András
Kozorics István
Nits László
Ordasi Krisztián
Pinczési Ferenc
Pszota József
Szakács Ibolya
Szirtes Péter József
Tagyi Gábor
Vas Imre
Vasné Botár Ágnes

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 03. 16:03, péntek | Helyi

Építési telkeket értékesít Tamási Város Önkormányzata

Tamási Város Önkormányzata nyilvános pályázatot ír ki a tulajdonát képező 6 db 800 m2 térmértékű és 2 db 1200 m2 térmértékű építési telek értékesítésére.

2024. Április 29. 08:49, hétfő | Helyi

Az év Tolna vármegyei rendőre Tóth Nándor

A Rendőrség Napja alkalmából az Év Tolna Vármegyei Rendőre elismerést azok a rendőrök kaphatják meg, akik kiemelkedően eredményes szakmai munkát folytatnak és szolgálatukat példaértékűen, fegyelmezetten látják el.

2024. Április 27. 11:00, szombat | Helyi

Tervezett áramszünet várható Tamásiban

Tamásiban az alábbi tervezett áramszünet megtartása elengedhetetlen, az üzembiztonság növelése és a későbbi üzemzavarok megelőzése érdekében.

2024. Április 25. 10:25, csütörtök | Helyi

A Dombóvári Szuperinfó legújabb száma oldalunkon már olvasható!

A lenti képre kattintva juthat el az olvasósarokba. Iratkozzon fel e-mail címével, hogy minden szerdán megkapja a Dombóvári Szuperinfó digitális változatát!