Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2020. Január 20. 08:55, hétfő | Helyi
Forrás: TMRFK

Szakmai egyeztetésen mutatkozott be az új rendőrkapitány

Szakmai egyeztetésen mutatkozott be az új rendőrkapitány

A Tamási Rendőrkapitányság vezetője, Dr. Kuti István rendőr ezredes január 16-án konzultációra hívta a kapitányság illetékességi területén működő polgárőr szervezetek vezetőit.

A Tamási Rendőrkapitányságon megtartott találkozón bemutatkozott a 2020. január elsejével megbízott új vezető. Dr. Kuti István rendőr ezredes megköszönte a polgárőrök rendőrséget támogató önkéntes munkáját és elmondta, hogy a jövőben is számít a hatékony együttműködésre, közös szolgálatok erősítésére.
Széles János, a Tolna Megyei Polgárőr Szervezetek Szövetségének elnöke beszámolt a polgárőrség előző évi munkájáról, a közeljövőben várható fontosabb eseményeiről, a rendőrség és a polgárőrség szolgálatellátásának összehangolt megszervezéséről.
A koordinációs értekezleten a résztvevők megosztották egymással, a közrenddel, közbiztonsággal kapcsolatos tapasztalataikat, észrevételeiket, valamint meghatározták együttműködésük kiemelt céljait.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 08:49, hétfő | Helyi

Az év Tolna vármegyei rendőre Tóth Nándor

A Rendőrség Napja alkalmából az Év Tolna Vármegyei Rendőre elismerést azok a rendőrök kaphatják meg, akik kiemelkedően eredményes szakmai munkát folytatnak és szolgálatukat példaértékűen, fegyelmezetten látják el.

2024. Április 27. 11:00, szombat | Helyi

Tervezett áramszünet várható Tamásiban

Tamásiban az alábbi tervezett áramszünet megtartása elengedhetetlen, az üzembiztonság növelése és a későbbi üzemzavarok megelőzése érdekében.

2024. Április 25. 10:25, csütörtök | Helyi

A Dombóvári Szuperinfó legújabb száma oldalunkon már olvasható!

A lenti képre kattintva juthat el az olvasósarokba. Iratkozzon fel e-mail címével, hogy minden szerdán megkapja a Dombóvári Szuperinfó digitális változatát!

2024. Április 24. 14:36, szerda | Helyi

Eltűnt Bálint Lóránt

A tamási rendőrök a lakosság segítségét kérik.