Városlista
2024. május 5, vasárnap - Györgyi

Hírek

2013. Július 10. 11:58, szerda | Helyi sport

Tamási címvédés és csapat 4. hely az Ireg Kupán

Tamási címvédés és csapat 4. hely az Ireg Kupán

Az Iregszemcsei SSZSE június 22-én 9. alkalommal rendezte meg a nemzetközi versenyt, melyre idén nyolc országból érkeztek résztvevők. A Tamási Koppány Sportegyesület minden férfi korcsoportban képviselve volt

A csapatversenyen lengyel győzelem született, míg Tamási Iregszemcse mögött végzett 4. helyen. Orsós István korosztályos válogatott megvédte kupagyőzelmét, Borbély Gergő is ismételt, 3. helyen végzett, akinek a felkészüléséhez a MOL Tehetségtámogató Program nyújtott segítséget az Új Európa Alapítványon keresztül. Versenyzőink a kapott feledatokat, bár becsúszott egy-egy hiba, de maradéktalanul teljesítették. A versenyt próbának tekintettük, ahol kiderült, hogy az edzéseken tanultakat sikerült-e elsajátítani.

Eredmények:

U10: Orsós Bence 1. hely, Fenyő Dániel 2. hely

U12: Orsós Richárd 1. hely

U15: Bartucz Máté 5. hely, Kertész István 16. hely

U17: Orsós István, 1. hely, Borbély Gergő 3. hely

U20: Szűcs Dávid 9. hely

Felnőtt: Lakatos Béla 7. hely, Bachmann Béla 8. hely

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 05. 06:00, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai és nyereményei

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 18. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki:

2024. Május 05. 06:00, vasárnap | Életmód

Tevecsikó született a Szegedi Vadasparkban

Tevecsikó született a Szegedi Vadasparkban, a néhány napos állat felcseperedését a látogatók is figyelemmel kísérhetik a kifutóban - közölte az intézmény közösségi oldalán szombaton.