Városlista
2024. május 5, vasárnap - Györgyi

Hírek

2016. November 11. 05:11, péntek | Helyi

Tamási Város Jó Tanulói, Jó Sportolói

Tamási Város Jó Tanulói, Jó Sportolói

A kitüntető címet Agócs Kata, Kajdi Ilona, Kajdi Kinga, Horváth Petra és Fenyő Dániel kapták

AGÓCS KATA a Würtz Ádám Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola tanulója, több sportágban is jeleskedik.
Kézilabda diákolimpián 3. korcsoportban megyei első helyezést, az országos elődöntőn szintén első helyezést az országos döntőn pedig előkelő 4. helyezést ért el.
Az atlétikai diákolimpia csapatversenyén megyei 2. helyezett lett, kitartásával, szorgalmával a csapat legjobbjai közé küzdötte magát. Példamutató, szorgalmas diák, akinek tanulmányi eredménye is kitűnő. Segítőkész személyiség, társai mindig számíthatnak rá.
Testnevelő tanára : Juhász Dénes
Edzője: Ányos József
Osztályfőnöke: Kudari Helga

KAJDI ILONA a Würtz Ádám Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola tanulója.
Kézilabda diákolimpián 3. korcsoportban megyei első helyezést, az országos elődöntőn első helyezést és az országos döntőn 4. helyezést ért el.
Kitartó, szorgalmas diák, aki problémamegoldó gondolkodásával, véleményével, munkájával segíti a csapatot. Példamutató magatartása mellett kiváló tanuló is, így joggal érdemelte ki a „Tamási város jó tanulója-jó sportolója” címet.
Testnevelő tanára: Juhász Dénes
Edzője: Ányos József
Osztályfőnöke: Benkőné Nyírő Judit

KAJDI KINGA a Würtz Ádám Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola tanulója.
Kézilabda diákolimpián 3. korcsoportban megyei első helyezést, az országos elődöntőn első helyezést és az országos döntőn a megbecsülésre méltó 4. helyezést ért el.
Csapattársai mindig számíthatnak a segítségére. Szorgalmas és példamutató tanuló, kiváló tanulmányi eredménnyel. A sportban és tanulmányai során is fogékony az új ismeretek elsajátítására.
Testnevelő tanára: Juhász Dénes
Edzője: Ányos József
Osztályfőnöke: Benkőné Nyírő Judit

HORVÁTH PETRA a Würtz Ádám Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola tanulója, aki a kézilabda és az atlétika területén is kiemelkedő eredményt ért el.
Kézilabda diákolimpián 3. korcsoportban megyei első helyezést, az országos elődöntőn első helyezést és az országos döntőn 4. helyezést ért el. Az atlétikai diákolimpián megyei első helyezést és országos 15. helyezést ért el. Az atlétikai diákolimpia csapatversenyén megyei 2. helyezést ért el. Kitartó, szorgalmas, feladatai végrehajtásában a tökéletességre törekszik. Igazi csapatember. Tanulmányait is a kitartás és a szorgalom jellemzi, ezt mutatja 4,8 tizedes tanulmányi eredménye is.
Testnevelője: Lanczki Gusztáv
Edzője: Ányos József
Osztályfőnöke: Horváth Károly

FENYŐ DÁNIEL a Béri Balogh Ádám Katolikus Gimnázium és Kollégium tanulója, a Tamási Koppány Sportegyesület sportolója.
Súlyemelő diákolimpián 3. helyezést, a serdülő országos bajnokságon 3. helyezést, a TINI országos bajnokságon 2. helyezést, a XII. IREG kupa nemzetközi versenyen 3. helyezést ért el. Folyamatos fejlődést mutató, céltudatos, könnyen motiválható, sokoldalú sportolói adottságokkal rendelkezik. A tamási súlyemelés kiváló hagyományait követi, fegyelmezett sportolói erényeket mutató fiatal. Tanulmányait tekintve is nagy szorgalommal bír, ezen a területen ugyanúgy küzd a jó eredményért, mint a sportban, így éri el a jeles eredményt. Közösségi tevékenysége is kiemelkedő, társai körében is megbecsülésnek örvend.
Testnevelője: Beréti Szilvia
Edzője: Bachmann Béla
Osztályfőnöke: Szélesné Varga Magdolna

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 03. 16:03, péntek | Helyi

Építési telkeket értékesít Tamási Város Önkormányzata

Tamási Város Önkormányzata nyilvános pályázatot ír ki a tulajdonát képező 6 db 800 m2 térmértékű és 2 db 1200 m2 térmértékű építési telek értékesítésére.

2024. Április 29. 08:49, hétfő | Helyi

Az év Tolna vármegyei rendőre Tóth Nándor

A Rendőrség Napja alkalmából az Év Tolna Vármegyei Rendőre elismerést azok a rendőrök kaphatják meg, akik kiemelkedően eredményes szakmai munkát folytatnak és szolgálatukat példaértékűen, fegyelmezetten látják el.

2024. Április 27. 11:00, szombat | Helyi

Tervezett áramszünet várható Tamásiban

Tamásiban az alábbi tervezett áramszünet megtartása elengedhetetlen, az üzembiztonság növelése és a későbbi üzemzavarok megelőzése érdekében.

2024. Április 25. 10:25, csütörtök | Helyi

A Dombóvári Szuperinfó legújabb száma oldalunkon már olvasható!

A lenti képre kattintva juthat el az olvasósarokba. Iratkozzon fel e-mail címével, hogy minden szerdán megkapja a Dombóvári Szuperinfó digitális változatát!