Városlista
2024. május 1, szerda - Fülöp

Hírek

2024. Április 18. 08:59, csütörtök | Helyi

„Tiszta porta virágos kert” program Tamásiban

„Tiszta porta virágos kert” program Tamásiban

Tamási Város Önkormányzata az idei évben is szeretné elismerni, értékelni azokat a lakókat, akik aktívan tesznek környezetük szépségéért, ezáltal is hozzájárulva Tamási arculatának szépítéséhez.

Tisztelt Tamási lakosok!

Tamási Város Önkormányzata az idei évben is szeretné elismerni, értékelni azokat a lakókat, akik aktívan tesznek környezetük szépségéért, ezáltal is hozzájárulva Tamási arculatának szépítéséhez, a városi környezet szebbé tételéhez.

Továbbá szeretnénk ösztönözni az ápolt, virágos és kulturált környezet kialakítására való törekvéseket a lakosság körében.

Reméljük, hogy sokan jó példával elől járva, megmutatják rendezett és tiszta portáikat a közösségnek, mindannyian láthatjuk majd kitartó munkájuk eredményeit.

Felhívjuk a figyelmüket, hogy a program lebonyolítása módosult az előző évekhez képest!

A programban automatikusan azok vesznek részt, akik az elmúlt három évben minden alkalommal „Tiszta porta virágos kert” feliratú emléklapotvehettek át. Azok, akik nem részesültek háromszor ilyen elismerésben, nekik a részvételi szándékukat jelezni kell az alábbi lehetőségek valamelyikén:

Telefonon a 06 74570-800/114-es telefonszámon, e-mailben a tisztaporta@tamasi.hu-n, vagy személyesen ügyfélfogadási időben.

A programra való jelentkezéshez kizárólag az ingatlan pontos címét (utca, házszám) szükséges megadni, egyéb személyes adatot nem.

A jelentkezési határidő 2024. május 10.

Tamási Város Önkormányzata a „Tiszta porta virágos kert” programért felelős bizottságot állított fel, melynek tagjai május 15. és június 28. közötti időszakban az érintett ingatlanokat megtekintve egységes elvek alapján pontozzák és választják ki az elismerésre érdemes portákat. A zsűrizés minden esetben az ingatlan előtti közterületről történik.

Az értékelés során az ingatlanokat és azok környezetének rendezettségét, tisztaságát, igényességét, saját kialakítású kertek ötletességét figyeli a bizottság, így azok az ingatlan tulajdonosok, akiket arra érdemesnek találnak „Tiszta porta virágos kert” feliratú emléklapot vehetnek át.

A program lezárására és az elismerések, díjak átadására szeptember hónapban kerül sor.

Díjazás:

Azokat az ingatlan tulajdonosokat, akiknek aportájakülönösen igényesen került kialakításra, a bizottság külön díjazza az alábbiak szerint.

1. helyezett 30.000 Ft értékű vásárlási utalvány
2. helyezett 25.000 Ft értékű vásárlási utalvány
3. helyezett 20.000 Ft értékű vásárlási utalvány
4. helyezett 15.000 Ft értékű vásárlási utalvány
5. helyezett10.000 Ft értékű vásárlási utalvány
6. helyezett 5.000 Ft értékű vásárlási utalvány

Tamási Város Önkormányzata

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 30. 22:45, kedd | Helyi

Bucsi győzött a TCR Eastern Europe záró versenyén

Eseménydúsan és látványosan zárult az MNASZ Autós Gyorsasági Szakágának versenyzői számára, a 2024-es szezonnyitó Laptiming Kupa.

2024. Április 29. 08:49, hétfő | Helyi

Az év Tolna vármegyei rendőre Tóth Nándor

A Rendőrség Napja alkalmából az Év Tolna Vármegyei Rendőre elismerést azok a rendőrök kaphatják meg, akik kiemelkedően eredményes szakmai munkát folytatnak és szolgálatukat példaértékűen, fegyelmezetten látják el.

2024. Április 27. 11:00, szombat | Helyi

Tervezett áramszünet várható Tamásiban

Tamásiban az alábbi tervezett áramszünet megtartása elengedhetetlen, az üzembiztonság növelése és a későbbi üzemzavarok megelőzése érdekében.

2024. Április 25. 10:25, csütörtök | Helyi

A Dombóvári Szuperinfó legújabb száma oldalunkon már olvasható!

A lenti képre kattintva juthat el az olvasósarokba. Iratkozzon fel e-mail címével, hogy minden szerdán megkapja a Dombóvári Szuperinfó digitális változatát!