Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2016. Szeptember 18. 06:00, vasárnap | Helyi
Forrás: police.hu

Toborzás Tamásiban

Toborzás Tamásiban

Tolna megyében is várják a jelentkezőket a határvadász-képzésre.

A rendőrök szeptember 15-én a tamási közfoglalkoztatási kiállításon toborozták a határvadászokat.

A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság toborzó csoportja, valamint a Tamási Rendőrkapitányság munkatársai vettek részt a toborzásban. A rendőrök tájékoztatást adtak a határvadász-képzésre történő jelentkezés feltételeiről, az alkalmassági vizsgálatok és a képzés folyamatáról, valamint a várható feladatokról.

Pályázati felhívás

Az Országos Rendőr- főkapitányság pályázatot hirdet a Készenléti Rendőrség Határvadász Bevetési Osztályainak állományába Járőrtárs beosztás betöltésére.
A pályázatra a 18. életévüket betöltött, büntetlen előéletű, érettségivel rendelkező, fizikai, pszichológiai, egészségügyi felvételi követelményeknek megfelelő magyar állampolgárok jelentkezését várjuk.
A felvételt nyert pályázók 6 hónapos időtartamú moduláris képzésben vesznek részt, melyet követően őr-járőrtárs rész-szakképesítést szereznek. A résztvevők a képzés első két hónapjában munkaviszonyban állnak, majd a második hónap végén a Készenléti Rendőrség hivatásos állományába 12 hónap próbaidő kikötésével kerülnek kinevezésre.
A képzés első két hónapjában a modulzáró vizsgáig bruttó 150 000 ft/hó munkabér, a vizsga sikeres letéte után, a hivatásos szolgálati jogviszonyba lépés napjától bruttó 220 300 Ft/hó alapilletmény jár + egyéb pótlékok.
Illetményen kívüli juttatások: cafetéria juttatás (évi bruttó 200 000 Ft), természetbeni ellátások, támogatások, egészségügyi ellátás és költségtérítések.

Az alkalmassági vizsgálatokat a pályázó lakhelye szerint illetékes rendőri szervnél folytatják le. A pályázat elbírálásánál előnyt jelent: gépjárművezetői engedély megléte, államilag elismert nyelvvizsga.

A pályázatra a közzététel napjától lehet jelentkezni. A képzések várhatóan 2016. novemberétől indulnak. A pályázatnak tartalmaznia kell: a kitöltött jelentkezési lapot és mellékleteit, a pályázó részletes, fényképes önéletrajzát elérhetőségeivel együtt. A végzettséget igazoló bizonyítványok másolatát, 90 napnál nem régebbi hatósági erkölcsi bizonyítványt.

A jelentkezési lap és annak mellékletei, valamint a fizikai alkalmassági vizsga követelményei a rendőrség www.police.hu honalpján a Határvadász-képzés menüpontban érhetők el.

A pályázattal kapcsolatban bővebb felvilágosítást a Tamási Rendőrkapitányság munkatársainál a 06/74573-910- es telefonszámon, személyesen Badáczy Szabolcs r.fhdgy, kiemelt főelőadónál illetve Szalai Ágnes közalkalmazott, bűnmegelőzési főelőadónál hétfőtől- csütörtökig ½ 8-16.00 óra között, valamint pénteken ½ 8 és 13:30 óra közötti időben kaphatnak.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 03. 16:03, péntek | Helyi

Építési telkeket értékesít Tamási Város Önkormányzata

Tamási Város Önkormányzata nyilvános pályázatot ír ki a tulajdonát képező 6 db 800 m2 térmértékű és 2 db 1200 m2 térmértékű építési telek értékesítésére.

2024. Április 29. 08:49, hétfő | Helyi

Az év Tolna vármegyei rendőre Tóth Nándor

A Rendőrség Napja alkalmából az Év Tolna Vármegyei Rendőre elismerést azok a rendőrök kaphatják meg, akik kiemelkedően eredményes szakmai munkát folytatnak és szolgálatukat példaértékűen, fegyelmezetten látják el.

2024. Április 27. 11:00, szombat | Helyi

Tervezett áramszünet várható Tamásiban

Tamásiban az alábbi tervezett áramszünet megtartása elengedhetetlen, az üzembiztonság növelése és a későbbi üzemzavarok megelőzése érdekében.

2024. Április 25. 10:25, csütörtök | Helyi

A Dombóvári Szuperinfó legújabb száma oldalunkon már olvasható!

A lenti képre kattintva juthat el az olvasósarokba. Iratkozzon fel e-mail címével, hogy minden szerdán megkapja a Dombóvári Szuperinfó digitális változatát!