Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2017. Július 06. 14:28, csütörtök | Helyi
Forrás: TMKI

Tolna Megye Védelméért emlékérmet kapott Martinka István

Tolna Megye Védelméért emlékérmet kapott Martinka István

Szakmai tevékenységével, társadalmi szerepvállalásával, a védelmi igazgatási területen végzett kiemelkedő tevékenységével nagymértékben hozzájárult Tolna megye közbiztonságához.

A Tolna Megyei Védelmi Bizottság határozatban döntött a Tolna Megye Védelméért emlékérem adományozásának rendjéről. Az elismerésben a Tolna megye védelméért kiemelkedő tevékenységet folytató hivatásos, közalkalmazotti, állami tisztviselői állományban lévők, illetve azon természetes személyek részesülhetnek, akik a védelmi felkészítési-, gyakorlati feladatok, valamint a védekezési feladatok megvalósításában hivatásuknál fogva vagy önkéntesként kimagaslóan helyt álltak.

A Dombóvári és a Tamási Járási Helyi Védelmi Bizottságok elnökeinek közös javaslatára elismerésben részesült Martinka István tűzoltó ezredes, a Tolna Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság Dombóvári Katasztrófavédelmi Kirendeltségének korábbi tűzoltósági felügyelője. Az ezredes 1982-ben kezdte tűzoltói pályafutását, 25 éven át töltött be parancsnoki beosztást, a Tamási Járási Helyi Védelmi Bizottság katasztrófavédelmi elnökhelyettese volt. Kiegyensúlyozott, tartalmas és példaértékű szolgálat után 2017. június 1-jétől rendelkezési állományba került. Életútját a szervezet iránti lojalitás, a tűzoltói hivatás iránti elkötelezettség jellemezte. Munkája során mindig a bajbajutott emberek önzetlen megsegítésére törekedett. Szakmai tevékenységével, társadalmi szerepvállalásával, a védelmi igazgatási területen végzett kiemelkedő tevékenységével nagymértékben hozzájárult Tolna megye közbiztonságához.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 03. 16:03, péntek | Helyi

Építési telkeket értékesít Tamási Város Önkormányzata

Tamási Város Önkormányzata nyilvános pályázatot ír ki a tulajdonát képező 6 db 800 m2 térmértékű és 2 db 1200 m2 térmértékű építési telek értékesítésére.

2024. Április 29. 08:49, hétfő | Helyi

Az év Tolna vármegyei rendőre Tóth Nándor

A Rendőrség Napja alkalmából az Év Tolna Vármegyei Rendőre elismerést azok a rendőrök kaphatják meg, akik kiemelkedően eredményes szakmai munkát folytatnak és szolgálatukat példaértékűen, fegyelmezetten látják el.

2024. Április 27. 11:00, szombat | Helyi

Tervezett áramszünet várható Tamásiban

Tamásiban az alábbi tervezett áramszünet megtartása elengedhetetlen, az üzembiztonság növelése és a későbbi üzemzavarok megelőzése érdekében.

2024. Április 25. 10:25, csütörtök | Helyi

A Dombóvári Szuperinfó legújabb száma oldalunkon már olvasható!

A lenti képre kattintva juthat el az olvasósarokba. Iratkozzon fel e-mail címével, hogy minden szerdán megkapja a Dombóvári Szuperinfó digitális változatát!