Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2017. Július 22. 06:00, szombat | Helyi
Forrás: Tamási Táj

Ügyészi elismerésben részesült Izsákné dr. Csordás Anita

Ügyészi elismerésben részesült Izsákné dr. Csordás Anita

Az elismerést dr. Magyar Páltól, Tolna Megyei főügyésztől vehette át.

Ügyészi elismerésben részesült Izsákné dr. Csordás Anita - a Tamási Járási Ügyészség ügyésze júniusban, az ügyészség napja alkalmából soron kívüli fizetési előresorolás jutalomban részesült. Az elismerést dr. Magyar Páltól, Tolna Megyei főügyésztől vehette át. Izsákné dr. Csordás Anita 1997-ben végzett a Pécsi Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Karán. 1997. április 1-jétől dolgozik első munkahelyén, a tamási ügyészségen. Kezdetben a fogalmazói, majd a szakvizsga letétele után a titkári feladatokat végezte. 2000. július 1-jétől nevezték ki ügyésznek, s első sorban a büntetőjog a szakterülete. Munkáját már 2007-ben főügyészi elismerő oklevéllel jutalmazták. Férje, Izsák László a Tamási Rendőrkapitányság rendészeti osztályvezetője. Két gyermeket nevelnek, Anna 13 éves, Bence 16, s mindketten a tamási Béri Balogh Ádám Katolikus Gimnázium tanulói. Az ügyésznő kedvenc hobbija a sütés-főzés. Rendszeresen közreműködik a Tamási Művelődési Központ adventi mézeskalács díszeinek elkészítésében, szabadidejében pedig szívesen olvas.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 03. 16:03, péntek | Helyi

Építési telkeket értékesít Tamási Város Önkormányzata

Tamási Város Önkormányzata nyilvános pályázatot ír ki a tulajdonát képező 6 db 800 m2 térmértékű és 2 db 1200 m2 térmértékű építési telek értékesítésére.

2024. Április 29. 08:49, hétfő | Helyi

Az év Tolna vármegyei rendőre Tóth Nándor

A Rendőrség Napja alkalmából az Év Tolna Vármegyei Rendőre elismerést azok a rendőrök kaphatják meg, akik kiemelkedően eredményes szakmai munkát folytatnak és szolgálatukat példaértékűen, fegyelmezetten látják el.

2024. Április 27. 11:00, szombat | Helyi

Tervezett áramszünet várható Tamásiban

Tamásiban az alábbi tervezett áramszünet megtartása elengedhetetlen, az üzembiztonság növelése és a későbbi üzemzavarok megelőzése érdekében.

2024. Április 25. 10:25, csütörtök | Helyi

A Dombóvári Szuperinfó legújabb száma oldalunkon már olvasható!

A lenti képre kattintva juthat el az olvasósarokba. Iratkozzon fel e-mail címével, hogy minden szerdán megkapja a Dombóvári Szuperinfó digitális változatát!