Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2016. Május 04. 11:30, szerda | Helyi
Forrás: www.tolnasport.hu, Gaál László, fotó: nyugat.hu

Új felnőtt megyei csúcs férfi diszkoszvetésben

Új felnőtt megyei csúcs férfi diszkoszvetésben

A megye atléta társadalma nagyon szurkol Savanyú Péternek, hogy ő lehessen az első atléta, aki Tolna megyéből olimpián vehet részt.

Savanyú Péter, a Tamási Omega AC 28 éves diszkoszvetője remekül kezdte az idei atlétikai idényt. Hosszú sérüléséből felépülve, egy jól sikerült alapozó időszakot követően minél több versenyen indul, hogy időben jó formába kerüljön és teljesíteni tudja az Európa Bajnokságra kijutást biztosító eredményt. Bízik benne, hogy az olimpiai kiküldetési szint sem elérhetetlen - olvasható a tolnasport.hu oldalon, Gaál László cikkében.

Péter az elmúlt két hétben négy versenyen is elindult, ahol teljesítménye fokozatosan javul. Legutóbbi Zalaegerszegi versenyén már új egyéni csúccsal, amely egyben megyei csúcs is, hívta fel magára a figyelmet. Eredménye 62,50 m, ez fél méterrel marad el az EB nevezési szintjétől és 2,5 méterrel az olimpiai szereplést jelentő eredménytől. A megye atléta társadalma nagyon szurkol Péternek, hogy ő lehessen az első atléta, aki Tolna megyéből olimpián vehet részt.

Eredményei:

ápr. 2. – Téli Versenysorozat 4. forduló, Szombathely – 59,65
ápr. 14. – VEDAC Dobóverseny, Veszprém – 57,85
ápr. 16. – Téli Versenysorozat 5. forduló, Szombathely – 60,67
ápr. 23. – EURO GEO Kupa Németh István Emlékverseny, Zalaegerszeg – 62,50

Péter, az atléták mellett egész Tamási Neked szurkol, mindent bele!!!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 08:49, hétfő | Helyi

Az év Tolna vármegyei rendőre Tóth Nándor

A Rendőrség Napja alkalmából az Év Tolna Vármegyei Rendőre elismerést azok a rendőrök kaphatják meg, akik kiemelkedően eredményes szakmai munkát folytatnak és szolgálatukat példaértékűen, fegyelmezetten látják el.

2024. Április 27. 11:00, szombat | Helyi

Tervezett áramszünet várható Tamásiban

Tamásiban az alábbi tervezett áramszünet megtartása elengedhetetlen, az üzembiztonság növelése és a későbbi üzemzavarok megelőzése érdekében.

2024. Április 25. 10:25, csütörtök | Helyi

A Dombóvári Szuperinfó legújabb száma oldalunkon már olvasható!

A lenti képre kattintva juthat el az olvasósarokba. Iratkozzon fel e-mail címével, hogy minden szerdán megkapja a Dombóvári Szuperinfó digitális változatát!

2024. Április 24. 14:36, szerda | Helyi

Eltűnt Bálint Lóránt

A tamási rendőrök a lakosság segítségét kérik.