Városlista
2024. május 5, vasárnap - Györgyi

Hírek

2017. Szeptember 06. 14:04, szerda | Helyi

Újabb fejlesztések és bővülés a Kop-Ka Zrt.-nél

Újabb fejlesztések és bővülés a Kop-Ka Zrt.-nél

Mozgalmas és szakmai kihívásokkal tűzdelt néhány hónapon van túl a tamási Kop-Ka Zrt., megnyílt a 43. üzletük is Tolna megyében.

Az idén tavaszi ozorai Coop ABC megnyitását követően lehetőség adódott tárgyalásokat folytatni a Siómenti Coop Zrt.-vel két üzletük: a simontornyai és a pincehelyi Coop ABC átvételével kapcsolatban. A májusban történt megállapodásokat követően megkezdődhetett a tervezés, felkészülés a bővüléssel kapcsolatban.
A simontornyai üzletet július 1-jén vették birtokba, majd a leltározást követően megkezdődhetett a 360 m2-es eladótér teljes felújítása, átalakítása. - A jól összehangolt, együttműködő munkának köszönhetően a korábbi terveknek megfelelően július 20-án már a felújított, modern kereskedelmi technológiával ellátott, felkészült üzletet adhattuk át a lakosság kiszolgálására. A bevezetett vonalkódos kereskedelem informatikai rendszer és a frissáru forgalmazás feltételrendszerének nagymértékű kibővítésével, megújult és kiegészített termékválasztékkal egy "igazi" COOP Szupermarketet nyitottunk meg – mondta Viola Szabolcs, a Kop-Ka Zrt. elnök-vezérigazgatója. - A pincehelyi Kanyar Coop ABC-ként ismert üzletet július végén vehettük át, majd a leltározást követően július 27-én nyitottuk meg. Ahogyan a többi üzletünkben, a lehetőségekhez mérten ebben a 120 m2-es eladótérben is egy barátságos kiszolgálású, jól átlátható, színvonalas és választékos megjelenésű üzletet kívántunk létrehozni az ottani vevőink kielégítésére.
A megnyílt üzletekkel a társaság jelenleg 43 kiskereskedelmi üzletet működtet Tolna megyében, mint Coop franchise partner. A fokozott, ütemterv szerinti megvalósításban kiemelkedően helytálló és együttműködő új kollektívának köszönhetően - amely jelenleg Simontornya esetében 15 fő, Pincehely esetében 4 fő - igyekszünk vevőink elégedettségét elérni és igényieket maradéktalanul teljesíteni. Az átállással, betanulással kapcsolatos türelmüket ezúton is köszönjük. Örömmel számolhatunk be arról, hogy a fentebb említett vidéki üzletek megnyitásán kívül a tamási 3. sz. Bokréta Coop Szupermarket vevői is "újdonsággal" találkozhatnak az üzlet eladóterében. Az idei év tavaszán bemutatott Carrier gyártmányú, Danaos típusú faburkolatos pultsor került üzembe helyezésre július elején. A legmodernebb kereskedelmi és költségtakarékos megoldásokkal ellátott, a korábbinál jóval átláthatóbb, bővebb és kívánatosabb megjelenést biztosító pultsor kiemelendő része lett üzletünknek, amely terveink szerint a kedves kiszolgáláson és minőségi árukészleten kívül szintén hozzájárulhat frissáru forgalmazásunk további bővüléséhez.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 03. 16:03, péntek | Helyi

Építési telkeket értékesít Tamási Város Önkormányzata

Tamási Város Önkormányzata nyilvános pályázatot ír ki a tulajdonát képező 6 db 800 m2 térmértékű és 2 db 1200 m2 térmértékű építési telek értékesítésére.

2024. Április 29. 08:49, hétfő | Helyi

Az év Tolna vármegyei rendőre Tóth Nándor

A Rendőrség Napja alkalmából az Év Tolna Vármegyei Rendőre elismerést azok a rendőrök kaphatják meg, akik kiemelkedően eredményes szakmai munkát folytatnak és szolgálatukat példaértékűen, fegyelmezetten látják el.

2024. Április 27. 11:00, szombat | Helyi

Tervezett áramszünet várható Tamásiban

Tamásiban az alábbi tervezett áramszünet megtartása elengedhetetlen, az üzembiztonság növelése és a későbbi üzemzavarok megelőzése érdekében.

2024. Április 25. 10:25, csütörtök | Helyi

A Dombóvári Szuperinfó legújabb száma oldalunkon már olvasható!

A lenti képre kattintva juthat el az olvasósarokba. Iratkozzon fel e-mail címével, hogy minden szerdán megkapja a Dombóvári Szuperinfó digitális változatát!