Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2019. Augusztus 23. 12:31, péntek | Helyi
Forrás: teol.hu

Újabb halálos baleset történt Tamási térségében

Újabb halálos baleset történt Tamási térségében

Napraforgótáblába sodródott egy autó a 65-ös főúton Tamási és Szakály között. A járművet vezető férfi életét vesztette a balesetben.

Mindössze három nappal ezelőtt halt meg a motoros, aki egy autóbusz alá esett, ma délelőtt pedig egy újabb tragikus baleset történt a 65-ös főúton, Tamási térségében.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján 9 óra után, a 65-ös főút 38-as kilométerszelvényénél egy személygépkocsi Tamási irányából Szakály irányába közlekedett, amikor a gépkocsi vezetője egy balra ívelő útkanyarulatban elvesztette uralmát a járműve felett, kisodródott, és egy napraforgótáblába csúszott. A balesetben két személy sérült meg.

Portálunk megkeresésére Búsné Hepp Gyöngyvér, a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense megerősítette, hogy a személygépkocsi sofőrje életét vesztette, utasa könnyebb sérüléseket szenvedett.

A helyszínelés idejére a balesettel érintett útszakaszon teljes útlezárás van érvényben.

Frissítés!

11.35: A korábbi teljes útlezárást követően az érintett útszakaszon a forgalom rendőri irányítás mellett félpályán megindult.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 08:49, hétfő | Helyi

Az év Tolna vármegyei rendőre Tóth Nándor

A Rendőrség Napja alkalmából az Év Tolna Vármegyei Rendőre elismerést azok a rendőrök kaphatják meg, akik kiemelkedően eredményes szakmai munkát folytatnak és szolgálatukat példaértékűen, fegyelmezetten látják el.

2024. Április 27. 11:00, szombat | Helyi

Tervezett áramszünet várható Tamásiban

Tamásiban az alábbi tervezett áramszünet megtartása elengedhetetlen, az üzembiztonság növelése és a későbbi üzemzavarok megelőzése érdekében.

2024. Április 25. 10:25, csütörtök | Helyi

A Dombóvári Szuperinfó legújabb száma oldalunkon már olvasható!

A lenti képre kattintva juthat el az olvasósarokba. Iratkozzon fel e-mail címével, hogy minden szerdán megkapja a Dombóvári Szuperinfó digitális változatát!

2024. Április 24. 14:36, szerda | Helyi

Eltűnt Bálint Lóránt

A tamási rendőrök a lakosság segítségét kérik.