Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2017. Május 09. 09:03, kedd | Helyi
Forrás: fotó: ILST-Hungary Kft

Újabb TOP-os pályázatot nyert a város

Újabb TOP-os pályázatot nyert a város

A közel 380 millió forintból kerékpárutak, gyalogutak, járdák épülnek Tamási-szerte

A Települési Operatív Program újabb projektje nyert támogatást Tamásiban. A fenntartható települési közlekedésfejlesztésre még tavaly nyújtott be pályázatot a város önkormányzata, pénteken érkezett a hír, hogy a projekt megvalósítására – mely 100%-os intenzitású - összesen 379.197.248 forintnyi támogatást ítéltek meg Tamásinak.
- Kerékpárutak, gyalogutak, járdák épülnek meg belőle, illetve kerülnek felújításra – ismertette a város polgármestere, Porga Ferenc. - A legfontosabb szakasz a vasútállomás és a Philips között húzódó járdák felújítása lesz, emellett a Dózsa György út végén hiányzó járdaszakaszt is szeretnénk pótolni, ami a Húsüzem és az északi iparterület megközelítését segíti majd. Befejezzük a laktanya felől érkező kerékpárutat, és behozzuk azt egészen a Lidl parkolóig, valamint a Belátó utcában, a 61-es főút melletti útszakasz is kap egy kerékpárutat, ami járdaként is használható majd. Ezek a pályázat legfontosabb elemei, hamarosan elindul a közbeszerzési eljárás, bízunk benne, hogy nyár végén, ősz elején elindulhat a kivitelezés.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 11:00, szombat | Helyi

Tervezett áramszünet várható Tamásiban

Tamásiban az alábbi tervezett áramszünet megtartása elengedhetetlen, az üzembiztonság növelése és a későbbi üzemzavarok megelőzése érdekében.

2024. Április 25. 10:25, csütörtök | Helyi

A Dombóvári Szuperinfó legújabb száma oldalunkon már olvasható!

A lenti képre kattintva juthat el az olvasósarokba. Iratkozzon fel e-mail címével, hogy minden szerdán megkapja a Dombóvári Szuperinfó digitális változatát!

2024. Április 24. 14:36, szerda | Helyi

Eltűnt Bálint Lóránt

A tamási rendőrök a lakosság segítségét kérik.

2024. Április 19. 15:41, péntek | Helyi

Tolna Megye Védelméért emlékérmet vehetett át Müller Katalin

Április 16-án vette át Müller Katalin, a Tamási Önkéntes Tűzoltó Egyesület elnöke kimagasló helytállásáért a rangos elismerését.