Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2016. Augusztus 10. 11:23, szerda | Helyi
Forrás: police.hu

Visszakapták értékeiket

Visszakapták értékeiket

A tamási rendőrök két ügyben is bíróság elé állítást javasolnak.

Egy helyi nő tett feljelentést a rendőrségen, mert ismeretlen tettes 2016. július 6-án az éjszakai órákban egy tamási kávézó teraszán a táskájából eltulajdonította mobiltelefonját, valamint készpénzét. A sértett ismerősei tetten értek egy 20 éves pári fiatalembert, amint a mosdóban nézegette az eltulajdonított készüléket. Az elkövető a sértett ismerőseinek felszólítására a telefont és a készpénzt is önként visszaadta a sértettnek.

A rendőrök az elkövetőt gyanúsítottként hallgatták ki lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt. A gyanúsított a bűncselekmény elkövetését beismerte, szabadlábon védekezhet.

Hasonló ügyben tett feljelentést igari férfi is, mert 2016. július 24-én a reggeli órákban az ozorai Sió-hídon elveszített két mobiltelefont, amiket ismeretlen tettes megtalált és eltulajdonított. A rendőrök a nyomozás eredményeként még aznap lefoglalták a két készüléket egy ozorai házban, majd azokat a sértett részére átadták. Az ügy kapcsán egy 50 éves ozorai férfit gyanúsítottként hallgattak ki lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt. A gyanúsított a lopást beismerte, szabadlábon védekezhet.

A Tamási Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztály munkatársai a nyomozást mindkét ügyben befejezték, az iratokat bíróság elé állítási javaslattal az illetékes ügyészségnek a napokban átadták.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 08:49, hétfő | Helyi

Az év Tolna vármegyei rendőre Tóth Nándor

A Rendőrség Napja alkalmából az Év Tolna Vármegyei Rendőre elismerést azok a rendőrök kaphatják meg, akik kiemelkedően eredményes szakmai munkát folytatnak és szolgálatukat példaértékűen, fegyelmezetten látják el.

2024. Április 27. 11:00, szombat | Helyi

Tervezett áramszünet várható Tamásiban

Tamásiban az alábbi tervezett áramszünet megtartása elengedhetetlen, az üzembiztonság növelése és a későbbi üzemzavarok megelőzése érdekében.

2024. Április 25. 10:25, csütörtök | Helyi

A Dombóvári Szuperinfó legújabb száma oldalunkon már olvasható!

A lenti képre kattintva juthat el az olvasósarokba. Iratkozzon fel e-mail címével, hogy minden szerdán megkapja a Dombóvári Szuperinfó digitális változatát!

2024. Április 24. 14:36, szerda | Helyi

Eltűnt Bálint Lóránt

A tamási rendőrök a lakosság segítségét kérik.