Városlista
2024. május 8, szerda - Mihály

Hírek

2016. Május 14. 10:00, szombat | Helyi
Forrás: police.hu

Vittek mindent, amit tudtak a pajtából

Vittek mindent, amit tudtak a pajtából

Az eset Nagykónyiban történt, a Tamási Rendőrkapitányság lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást

Egy nagykónyi asszony tett bejelentést a rendőrségre, mert 2016. május 2. és 2016. május 6. közötti időben ismeretlen elkövetők lefeszítették a lakóháza mellett található pajta deszkáit, majd onnan kerítést, esőcsatornát, oszlopokat, tűzifát, és más fémtárgyakat loptak el.

A tamási rendőrök a nyomozás eredményeként gyanúsítottként hallgatták ki a sértett szomszédságában lakó 18 éves férfit, valamint 15 éves társát lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt. Az elkövetők a bűncselekményt beismerték, szabadlábon védekezhetnek. A nyomozók a lopott dolgok egy részét lefoglalták, majd a sértettnek visszaadták.

Az ügyben a további eljárást a Tamási Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya folytatja le - tudtuk meg Huszti Gábortól, a TMRFK sajtóreferensétől.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 08. 13:55, szerda | Helyi

Színes programokkal várja Tamási a Tour de Hongrie mezőnyét

Részletek cikkünkben olvashatók. Nagyításhoz kattintson a képre.

2024. Május 03. 16:03, péntek | Helyi

Építési telkeket értékesít Tamási Város Önkormányzata

Tamási Város Önkormányzata nyilvános pályázatot ír ki a tulajdonát képező 6 db 800 m2 térmértékű és 2 db 1200 m2 térmértékű építési telek értékesítésére.

2024. Április 29. 08:49, hétfő | Helyi

Az év Tolna vármegyei rendőre Tóth Nándor

A Rendőrség Napja alkalmából az Év Tolna Vármegyei Rendőre elismerést azok a rendőrök kaphatják meg, akik kiemelkedően eredményes szakmai munkát folytatnak és szolgálatukat példaértékűen, fegyelmezetten látják el.

2024. Április 27. 11:00, szombat | Helyi

Tervezett áramszünet várható Tamásiban

Tamásiban az alábbi tervezett áramszünet megtartása elengedhetetlen, az üzembiztonság növelése és a későbbi üzemzavarok megelőzése érdekében.