Városlista
2020. augusztus 9, vasárnap - Emőd

Hírek

2020. Július 03. 14:08, péntek | Helyi
Forrás: www.police.hu

Átszerelte a rendszámot, a rendőrök elfogták

 Átszerelte a rendszámot, a rendőrök elfogták

A Tamási Rendőrkapitányságon indítottak büntetőeljárást az ellen a fürgedi férfi ellen, aki egy forgalomból kivont Hyundai típusú autóra kiadott rendszámot tett egy Volkswagenre, és úgy közlekedett vele.

A tamási rendőrök ellenőriztek 2020. július 2-án az esti órákban egy Volkswagen Polo típusú személygépkocsit és annak sofőrjét. Az intézkedés során kiderült, hogy az autón levő rendszámot egy Hyundai típusú kocsira adták ki a hatóságok. Kiderült az is, hogy a Volkswagent külföldről hozták be Magyarországra, és nincsen érvényes magyar hatósági jelzése.

Az autó sofőrjét, egy fürgedi férfit a rendőrök előállítottak, elszámoltattak és gyanúsítottként hallgattak ki egyedi azonosító jel meghamisítása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt. A sofőr kihallgatása során elismerte azt, hogy a rendszámot felszerelte a korábban külföldről behozott autóra. Az elszámoltatása során az is kiderült, hogy a férfinak nincsen jogosítványa, mert azt korábban a hatóságok bevonták.

Az eset körülményeinek további vizsgálatát a Tamási Rendőrkapitányságon folytatják.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Augusztus 08. 08:04, szombat | Helyi

Kupacsaták vezetik fel a megyei futballidényt

Ahogy azt már megszokhattuk, a Magyar Kupa megyei selejtezőjével kezdődik meg vasárnap a futballszezon Tolnában.

2020. Augusztus 08. 08:02, szombat | Helyi

A Mecsekbe kirándultak a természetjárók

A tamási természetjárók augusztus 1-jén a Kelet-Mecsekben túráztak, Baranya megye északi részén, a Mecsek lábánál fekvő Kárász községben kezdődött a program.

2020. Augusztus 06. 06:26, csütörtök | Helyi

Készülnek a csapatok az őszi szezonra

A több hónapos kényszerű szünet után a futballélet újraindulásával a Tamási 2009 FC minden korosztályának - a rutin mellett - újra az alapokról kellett felépítenie edzés- és csapatmunkáját.

2020. Augusztus 06. 06:19, csütörtök | Helyi

Megnyílt Kulcsár Ágnes kiállítása

A Tamási Galéria időszaki kiállításán, augusztusban Kulcsár Ágnes veszprémi festőművész, grafikus alkotásait tekinthetik meg a látogatók.