Városlista
2020. január 26, vasárnap - Vanda

Hírek

2019. Február 06. 09:02, szerda | Helyi
Forrás: police.hu

Egy hajnalban hálóingben bolyongó hölgyön segített

 Egy hajnalban hálóingben bolyongó hölgyön segített

A Tamási Rendőrkapitányság szolgálaton kívüli körzeti megbízottja, Szálka Lajos rendőr őrmester a kihűléstől mentette meg az asszonyt.

A Tamási Rendőrkapitányság simontornyai körzeti megbízottja, Szálka Lajos r. őrmester 2019. január 30-án a kora reggeli órákban - szolgálaton kívül - Sárszentlőrincen közlekedett autójával, amikor észlelte, hogy az út menti árokból egy nő mászik ki. Látta, hogy valami nincsen rendben, mert a hölgy hálóingben cipő nélkül sétált az úttest szélén. Kollégánk azonnal megállt és a zavartan viselkedő asszony segítségére sietett. A nőt beültette kocsijába, és azonnal értesítette a mentőket, miközben a környéken próbálta megállapítani a hölgy személyazonosságát, mert vele kommunikálni nem lehetett. Az asszonyt végül kórházba szállították, és személyazonosságát is sikerült megállapítani.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Január 24. 08:41, péntek | Helyi

Ittas volt a tegnap esti baleset sofőrje

A Tamási és Szakály között történt balesetben súlyosan megsérült annak a teherautónak vezetője, aki a 65-ös főúton hajtott egy lakatlan ház udvarára.

2020. Január 24. 08:37, péntek | Helyi

Könyvbemutató: K. Németh András - Tamási 1919-ben

K. Németh András: Tamási 1919-ben ellenforradalom, vörösterror, fehérterror című könyvének bemutatójára várják az érdeklődőket a Dombóvári Helytörténeti Gyűjteménybe.

2020. Január 23. 09:02, csütörtök | Helyi

Gyerekeknek és kisállatoknak gyűjtöttek

A Tolna Megyei Kormányhivatalban már évek óta hagyomány, hogy adventi időszakban adománygyűjtést szerveznek a kollegák minden szervezeti egységnél.

2020. Január 23. 09:00, csütörtök | Helyi

Kiderült, miért gyulladt ki a WC a pécsi IC-n pénteken

Nem volt érvényes jegye az utazáshoz, ezért bement a mosdóba, hogy időt nyerjen - mondta a férfi.