Városlista
2020. szeptember 21, hétfő - Máté

Hírek

2019. Február 06. 09:02, szerda | Helyi
Forrás: police.hu

Egy hajnalban hálóingben bolyongó hölgyön segített

 Egy hajnalban hálóingben bolyongó hölgyön segített

A Tamási Rendőrkapitányság szolgálaton kívüli körzeti megbízottja, Szálka Lajos rendőr őrmester a kihűléstől mentette meg az asszonyt.

A Tamási Rendőrkapitányság simontornyai körzeti megbízottja, Szálka Lajos r. őrmester 2019. január 30-án a kora reggeli órákban - szolgálaton kívül - Sárszentlőrincen közlekedett autójával, amikor észlelte, hogy az út menti árokból egy nő mászik ki. Látta, hogy valami nincsen rendben, mert a hölgy hálóingben cipő nélkül sétált az úttest szélén. Kollégánk azonnal megállt és a zavartan viselkedő asszony segítségére sietett. A nőt beültette kocsijába, és azonnal értesítette a mentőket, miközben a környéken próbálta megállapítani a hölgy személyazonosságát, mert vele kommunikálni nem lehetett. Az asszonyt végül kórházba szállították, és személyazonosságát is sikerült megállapítani.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Szeptember 21. 13:35, hétfő | Helyi

A művelődési központ természetjáró csoportja újra bebarangolja hazánk legszebb tájait

A tamási természetjárók szeptember 26-án ismét útra kelnek, buszuk reggel 8 órakor indul a tamási Kossuth térről a Velencei tó partján fekvő Dinnyésre.

2020. Szeptember 21. 13:33, hétfő | Helyi

Egy időben táncolnak együtt hétfőn

Szeptember 21-én, hétfőn 17 órakor az ország különböző pontjain - Tamásiban is - egy időben szólaltatják meg zenéjüket a Szenior Örömtánc csoportok, hogy együtt táncoljanak a demenciával élőkért.

2020. Szeptember 16. 16:47, szerda | Helyi

Kötelező a maszk használata a tamási piacon

Porga Ferenc, a város polgármestere hívta fel a figyelmet arra, hogy a maszk használata ismét kötelező lesz a piacon, már holnap is.

2020. Szeptember 16. 16:46, szerda | Helyi

Több vasúti baleset is történt

A Tamási Rendőrkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában a rendőrök kettő anyagi kárral végződő baleset helyszínén intézkedtek.