Városlista
2020. augusztus 9, vasárnap - Emőd

Hírek

2020. Július 04. 11:14, szombat | Helyi
Forrás: www.police.hu

Házhoz mentek Tamásiban

 Házhoz mentek Tamásiban

A bűnmegelőzési propaganda ezúttal a turisztikai idény jegyében a város idegenforgalommal foglalkozó irodáiban folytatódott.

A Házhoz megyünk vagyonvédelmi program sikerét mi sem mutatja jobban, hogy évről évre megújulva számos témában, más és más helyszínen keresik fel a rendőrség bűnmegelőzési munkatársai az embereket annak érdekében, hogy hasznos vagyonvédelmi tanácsokkal lássák el őket. A cél az, hogy minél többen sajátítsák el azokat az ismereteket, melyek birtokában elkerülhető, hogy áldozattá váljanak, és nőjön a szubjektív biztonságérzetük is.

A napokban a Tamási Rendőrkapitányság bűnmegelőzési munkatársa, Szalai Ágnes a turisztikai idényhez kapcsolódóan a városban működő információs irodákat látogatta meg, ahol szórólapokkal és hasznos vagyonvédelmi tanácsokkal látta el a turistákat, valamint a helyieket.

A településen élőknek beszélt a Tolna megyében országosan is egyedülállóan működő nyaralókártya program kínálta lehetőségekről is.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Augusztus 08. 08:04, szombat | Helyi

Kupacsaták vezetik fel a megyei futballidényt

Ahogy azt már megszokhattuk, a Magyar Kupa megyei selejtezőjével kezdődik meg vasárnap a futballszezon Tolnában.

2020. Augusztus 08. 08:02, szombat | Helyi

A Mecsekbe kirándultak a természetjárók

A tamási természetjárók augusztus 1-jén a Kelet-Mecsekben túráztak, Baranya megye északi részén, a Mecsek lábánál fekvő Kárász községben kezdődött a program.

2020. Augusztus 06. 06:26, csütörtök | Helyi

Készülnek a csapatok az őszi szezonra

A több hónapos kényszerű szünet után a futballélet újraindulásával a Tamási 2009 FC minden korosztályának - a rutin mellett - újra az alapokról kellett felépítenie edzés- és csapatmunkáját.

2020. Augusztus 06. 06:19, csütörtök | Helyi

Megnyílt Kulcsár Ágnes kiállítása

A Tamási Galéria időszaki kiállításán, augusztusban Kulcsár Ágnes veszprémi festőművész, grafikus alkotásait tekinthetik meg a látogatók.