Városlista
2024. április 30, kedd - Katalin, Kitti

Hírek

2017. December 08. 09:21, péntek | Helyi

Megcsúsztak a kanyarban

 Megcsúsztak a kanyarban

Két személy megsérült, és több anyagi káros baleset is történt az elmúlt 24 órában Tolna megyében. Tegnap este Tamási és Nagykónyi között ütközött fának egy autó.

Tamási irányából Nagykónyi felé közlekedett egy személygépkocsi december 7-én este a 61-es számú úton, amikor egy kanyarban elvesztette uralmát a jármű felett, és az úttestről letérve fának ütközött. Az autóban ketten utaztak, közülük a sofőr sérült meg.

Szintén egy kanyarban szenvedett balesetet az a gépkocsi is, amely december 7-én reggel közlekedett Dombóvár felől Szekszárd irányába a 6532-es számú úton. Az eset következtében a jármű vezetője sérült meg.

Az elmúlt 24 órában a rendőrök további 7 anyagi káros baleset helyszínén intézkedtek Tolna megyében.

A rendőrség felhívja a közlekedők figyelmét, hogy a balesetek nagy része továbbra is azért következik be, mert az autósok nem a megfelelő sebességgel haladnak. A gázadás megválasztásánál fontos figyelembe venni az útviszonyokat, az adott szakasz sajátosságait, a kanyarok előtt pedig érdemes mérsékelni a sebességet.

Télen, a csúszós utakon kerülni kell a hirtelen kormánymozdulatokat, intenzív fékezéseket vagy gyorsításokat, mert az autó irányíthatatlanná válhat. Erőteljes havazás esetén csökkenteni kell a jármű sebességét, szükség esetén pedig félre kell állni.

Balesetmentes közlekedést kíván a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 08:49, hétfő | Helyi

Az év Tolna vármegyei rendőre Tóth Nándor

A Rendőrség Napja alkalmából az Év Tolna Vármegyei Rendőre elismerést azok a rendőrök kaphatják meg, akik kiemelkedően eredményes szakmai munkát folytatnak és szolgálatukat példaértékűen, fegyelmezetten látják el.

2024. Április 27. 11:00, szombat | Helyi

Tervezett áramszünet várható Tamásiban

Tamásiban az alábbi tervezett áramszünet megtartása elengedhetetlen, az üzembiztonság növelése és a későbbi üzemzavarok megelőzése érdekében.

2024. Április 25. 10:25, csütörtök | Helyi

A Dombóvári Szuperinfó legújabb száma oldalunkon már olvasható!

A lenti képre kattintva juthat el az olvasósarokba. Iratkozzon fel e-mail címével, hogy minden szerdán megkapja a Dombóvári Szuperinfó digitális változatát!

2024. Április 24. 14:36, szerda | Helyi

Eltűnt Bálint Lóránt

A tamási rendőrök a lakosság segítségét kérik.