Városlista
2024. május 16, csütörtök - Botond, Mózes

Hírek

2019. Október 23. 13:50, szerda | Helyi

Tamási Város Érdemes Pedagógusa lett Pőcz Gyuláné

 Tamási Város Érdemes Pedagógusa lett Pőcz Gyuláné

Megbízható, felelősségteljes, a gyermekek érdekeit és képességeit maximálisan figyelembevevő és előnyben részesítő, együttműködésre törekvő munkája tett érdemessé a címre.

Pőcz Gyuláné, a Kaposvári Tanítóképző Főiskolán szerzett általános iskolai tanítói végzettséget, ezt követően, 1980-tól jelenlegi munkahelyén, a Würtz Ádám Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskolában és jogelőd intézményeinél dolgozik immár 39 éve.
Mivel ez idő alatt is folyamatosan képezte magát, így munkája során nemcsak testnevelői szakkollégiumi végzettségét, valamint német nyelvvizsgáját tudta alkalmazni, hanem módszertani képzéseken szerzett tudását is.
Lelkesen készíti fel diákjait a kistérségi, járási szavaló és mesemondó versenyekre, magyar nyelvi versenyekre, a Lotz János szövegértési és helyesírási verseny lebonyolításában maga is aktív szerepet vállal. Örömmel szervezi az iskolai kirándulásokat, színházlátogatásokat.
Kiegyensúlyozott egyéniségével, gyermekközpontú gondolkodásával elfogadásra, együttműködésre tanítja, motiválja a gyerekeket, a bizalom pedig kölcsönös. Nyugodt, türelmes és higgadt személyiség, ami mindig jó hatással van a körülötte lévőkre, a munkahelyi közösségre. Számára nem az irányítás a fontos, hanem, hogy jó ötletekkel, megoldásokkal, készségesen segítse a közös munkát. Szívesen fogad gyakorló hallgatókat, segíti tanulmányaikat, nagyon jó kapcsolatot alakít ki a szülőkkel, mindig együttműködésre törekszik. Rendkívül jól kiegészítetik egymást osztályfőnök kollégájával, akivel szinte egész pályafutása alatt közösen tanítottak osztályaikban.
Munkáját közművelődési miniszteri dicsérettel ismerték el. Munkáltatói minősítése is kiemelkedő munkavégzést tükrözi.
Munkájához a biztos családi hátteret férje és felnőtt lánygyermeke biztosítja.
Pőcz Gyulánét megbízható, felelősségteljes, a gyermekek érdekeit és képességeit maximálisan figyelembevevő és előnyben részesítő, együttműködésre törekvő munkája, szakmai ismeretei, segítőkészsége teszi érdemessé a Tamási Város Érdemes Pedagógusa címre.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 13. 11:14, hétfő | Helyi

30 éve halt meg Würtz Ádám grafikus

Halálának 30. évfordulója alkalmából Tamásiban a DámPont Ökoturisztikai Látogatóközpontban emlékkiállítása nyílt május 11-én.

2024. Május 08. 13:55, szerda | Helyi

Színes programokkal várja Tamási a Tour de Hongrie mezőnyét

Részletek cikkünkben olvashatók. Nagyításhoz kattintson a képre.

2024. Május 03. 16:03, péntek | Helyi

Építési telkeket értékesít Tamási Város Önkormányzata

Tamási Város Önkormányzata nyilvános pályázatot ír ki a tulajdonát képező 6 db 800 m2 térmértékű és 2 db 1200 m2 térmértékű építési telek értékesítésére.

2024. Április 29. 08:49, hétfő | Helyi

Az év Tolna vármegyei rendőre Tóth Nándor

A Rendőrség Napja alkalmából az Év Tolna Vármegyei Rendőre elismerést azok a rendőrök kaphatják meg, akik kiemelkedően eredményes szakmai munkát folytatnak és szolgálatukat példaértékűen, fegyelmezetten látják el.