Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2016. Október 14. 10:04, péntek | Helyi

2016 méter futottak le diákok, tanárok

2016 méter futottak le diákok, tanárok

A Vályi Péter Szakképző Iskola idén is csatlakozott az Európai Diáksport Napja rendezvényhez, így közösen teljesítették diákok és tanárok a 2016 méternyi futást.

Minden eddiginél nagyobb részvétellel zajlott az Európai Diáksport Napja, amit a Magyar Diáksport Szövetség idén tizedszerre hirdetett meg általános- és középiskolák számára. A tavaly óta nemzetközi szintű eseményhez az előző évben két ország, idén azonban már 20 nemzet csatlakozott, hogy mindenki egyszerre, saját iskolájában teljesítse a 2016 méteres futótávot és szabadon választott tartalmú, legalább kétórás iskolai sportprogramját. Közel ezer iskola regisztrált a programra, és csaknem negyed millióan vettek részt a sporteseményeken országszerte. A Vályi Péter Szakképző Iskola testnevelő tanárai a tavalyi évhez hasonlóan idén is csatlakoztak a programhoz, és megszervezték az iskola tanulói, tanárai számára a közös mozgást. Az iskolát elhagyva a Szabadság utcán, majd a Pári felé vezető bicikliúton futottak végig, majd a nyaralóknál tiszteletkört téve értek be a Gím utcai célba. Buchholz-Pech Katalin, az intézmény testnevelő tanára elmondta, hogy nagyon jól hangulatban telt a közös futás, oklevéllel és csokoládéval díjazták a leggyorsabb lány és fiú tanulót, valamint a leggyorsabb női és férfi kollégát, majd fáradtan, de felfrissülve sétáltak vissza közösen az iskolába.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 08:49, hétfő | Helyi

Az év Tolna vármegyei rendőre Tóth Nándor

A Rendőrség Napja alkalmából az Év Tolna Vármegyei Rendőre elismerést azok a rendőrök kaphatják meg, akik kiemelkedően eredményes szakmai munkát folytatnak és szolgálatukat példaértékűen, fegyelmezetten látják el.

2024. Április 27. 11:00, szombat | Helyi

Tervezett áramszünet várható Tamásiban

Tamásiban az alábbi tervezett áramszünet megtartása elengedhetetlen, az üzembiztonság növelése és a későbbi üzemzavarok megelőzése érdekében.

2024. Április 25. 10:25, csütörtök | Helyi

A Dombóvári Szuperinfó legújabb száma oldalunkon már olvasható!

A lenti képre kattintva juthat el az olvasósarokba. Iratkozzon fel e-mail címével, hogy minden szerdán megkapja a Dombóvári Szuperinfó digitális változatát!

2024. Április 24. 14:36, szerda | Helyi

Eltűnt Bálint Lóránt

A tamási rendőrök a lakosság segítségét kérik.