Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2024. Január 10. 09:07, szerda | Helyi

2023-ban is gyűltek adományok

2023-ban is gyűltek adományok

A Tolna Megyei Kormányhivatal Tamási Járási Hivatalának munkatársai 2023-ban is gyűjtöttek adományokat, melyekkel sokak ünnepét tették szebbé.

Nem szakadt meg az évek óta tartó hagyomány a Tamási Járási Hivatalban. Az év végéhez közeledve ez alkalommal is gyűjtöttek adományokat, hogy szebbé tegyék a karácsonyi ünnepeket. Két szervezet örülhetett a támogatásnak: a Tamási Városkörnyéki Önkormányzatok Szociális Integrációs Központja által gondozott családok és gyermekek, valamint a Tamási Állatvédő Egyesület és védenceik.

A családoknak főleg használt ruhát, játékokat, könyveket, kisebb használati tárgyakat, tartós élelmiszereket, tisztítószereket, tisztálkodó szereket gyűjtöttek. A kutyaotthon lakóit ágynemű huzatokkal, plédekkel, törölközőkkel, tápokkal, konzervekkel, jutalomfalatokkal, tisztító- és fertőtlenítő szerekkel, mosóporokkal lepték meg. Az adományokat december 15-én vette át Szabadosné Vastag Edina intézményvezető és Kovács Anett, az egyesület elnöke.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 11:00, szombat | Helyi

Tervezett áramszünet várható Tamásiban

Tamásiban az alábbi tervezett áramszünet megtartása elengedhetetlen, az üzembiztonság növelése és a későbbi üzemzavarok megelőzése érdekében.

2024. Április 25. 10:25, csütörtök | Helyi

A Dombóvári Szuperinfó legújabb száma oldalunkon már olvasható!

A lenti képre kattintva juthat el az olvasósarokba. Iratkozzon fel e-mail címével, hogy minden szerdán megkapja a Dombóvári Szuperinfó digitális változatát!

2024. Április 24. 14:36, szerda | Helyi

Eltűnt Bálint Lóránt

A tamási rendőrök a lakosság segítségét kérik.

2024. Április 19. 15:41, péntek | Helyi

Tolna Megye Védelméért emlékérmet vehetett át Müller Katalin

Április 16-án vette át Müller Katalin, a Tamási Önkéntes Tűzoltó Egyesület elnöke kimagasló helytállásáért a rangos elismerését.