Városlista
2024. április 30, kedd - Katalin, Kitti

Hírek

2014. Február 20. 14:49, csütörtök | Helyi
Forrás: Tamási Kerékpársport

26. Tamási Kerékpáros Bál

26. Tamási Kerékpáros Bál

Február 8-án sikeresen lezajlott a hagyományos - immár 26. alkalommal megrendezésre került - Tamási Kerékpáros Bál a Tamási Kerékpáros Alapítvány szervezésében

A rendezvény ezúttal rendhagyó módon látványos mazsorett bemutatóval kezdődött az iregszemcsei Laguna mazsorett csoportnak köszönhetően. Kocsis Zsigmond főszervező köszöntötte a bál vendégeit, majd átadta a szót Katona Kálmánnak, aki a Magyar Kerékpársportok Szövetsége, illetve a Magyar Mountainbike Szakági Szövetség elnökeként megnyitotta a bált.

A bál díszvendégei között Tamási Város Polgármestere és szponzorok mellett még számos, a hazai kerékpársportban meghatározó személy is megtisztelte jelenlétével a rendezvényt: Törzsök Zsolt, a Magyar Kerékpáros Szakági Szövetség elnöke, Ifj. Tóth István a Magyar Kerékpáros Szakági Szövetség alelnöke, Takács Gyula mesteredző, Magyar Olimpiai Bizottság tagja és Dömötör Sándor a budapesti Postás SE elnöke.

A megnyitót követően került sor az ünnepélyes Díjátadó Gálára, ahol a Tamási Kerékpáros Club és a Tamási MTB Sport Club sportolói vehették át különböző díjaikat a 2013-as esztendőben nyújtott sporteredményeik alapján.

A Tamási Kerékpáros Club sportolói közül a legeredményesebbek:
1. Simon Ákos
2. Hanák Viktor
3. Tislér Zoltán

A Tamási MTB Sport Club versenyzői közül a legeredményesebbek:
1. Kecskés Dominik
2. Szedeli Krisztián
3. Deák Ervin

A Díjátadó Gála után ismét egy mazsorett műsor szórakoztatta a vendégeket, majd kezdetét vette a tánc, melyhez a zenét - az elmúlt évekhez hasonlóan - a TAXI zenekar szolgáltatta.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 08:49, hétfő | Helyi

Az év Tolna vármegyei rendőre Tóth Nándor

A Rendőrség Napja alkalmából az Év Tolna Vármegyei Rendőre elismerést azok a rendőrök kaphatják meg, akik kiemelkedően eredményes szakmai munkát folytatnak és szolgálatukat példaértékűen, fegyelmezetten látják el.

2024. Április 27. 11:00, szombat | Helyi

Tervezett áramszünet várható Tamásiban

Tamásiban az alábbi tervezett áramszünet megtartása elengedhetetlen, az üzembiztonság növelése és a későbbi üzemzavarok megelőzése érdekében.

2024. Április 25. 10:25, csütörtök | Helyi

A Dombóvári Szuperinfó legújabb száma oldalunkon már olvasható!

A lenti képre kattintva juthat el az olvasósarokba. Iratkozzon fel e-mail címével, hogy minden szerdán megkapja a Dombóvári Szuperinfó digitális változatát!

2024. Április 24. 14:36, szerda | Helyi

Eltűnt Bálint Lóránt

A tamási rendőrök a lakosság segítségét kérik.