Városlista
2021. június 13, vasárnap - Antal, Anett

Hírek

2021. Március 25. 09:40, csütörtök | Helyi

A buszjáratok tanszünetes menetrend szerint közlekednek

A buszjáratok tanszünetes menetrend szerint közlekednek

Baranya, Somogy és Tolna megyében a regionális és országos járatok ideiglenesen a tanítási szünetben érvényes menetrend szerint közlekednek.

Egyebek mellett több, Tolna megyét érintő országos járat nem fog közlekedni március 24-étől. A dél-dunántúli régióban március 24-étől a járatok tanszünetes menetrend szerint közlekednek – közölte honlapján az elmúlt napokban a Volánbusz Zrt. Mint írják, 2021. március 24-étől, szerdától visszavonásig Baranya, Somogy és Tolna megyében a regionális és országos járatok ideiglenesen a tanítási szünetben érvényes menetrend szerint közlekednek. Kitérnek rá, hogy a korlátozás további megyéket is érint az átmenő forgalom miatt. Az utasokat kérik, hogy utazásaikat tervezzék meg a www.menetrendek.hu oldalon. A társaság által közzétett információk szerint számos Baranya, Somogy és Tolna megyéből induló országos járat nem közlekedik! Az ideiglenesen nem közlekedő járatok listájáról, valamint egyes esetekben alternatív eljutási lehetőségekről a Volánbusz honlapján lehet tájékozódni.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Június 10. 10:03, csütörtök | Helyi

Felfüggesztették a Vasút utcai hulladékfeldolgozó tevékenységét

A város jegyzője felszólította a Kft. ügyvezetőjét, hogy a technológiához kapcsolódó épületeket, berendezéseket helyezze üzembe, és a feldolgozást kezdje meg.

2021. Június 08. 09:18, kedd | Helyi

Június 4-étől országszerte hallhatunk verseket a vasút- és buszállomásokon

Többek között a siófoki, a pécsi, a kaposvári, a szekszárdi vasútállomásokon lehet majd verseket hallani, emellett a Volánbusz Bonyhádi, Paksi, Szekszárdi, Siófoki és Pécsi autóbuszállomásain.

2021. Június 08. 09:17, kedd | Helyi

Ittasan okozott balesetet

A rendőrök a helyszínen két férfit igazoltattak, akik mindketten jól láthatóan ittas állapotban voltak.

2021. Június 04. 15:39, péntek | Helyi

Átadták az Év turistaháza 2020 díjat

A járványügyi intézkedések enyhítésével a Gyulaj Erdészeti és Vadászati Zrt. képviselői átvehették „Az Év Turistaháza 2020.” díjat Lengyel Annafürdőn, és átadhatták a Szentkúti kunyhó-Ökoház egy további fejlesztését.