Városlista
2020. augusztus 12, szerda - Klára

Hírek

2020. Július 20. 07:59, hétfő | Helyi

A gyorshajtókat szűrték ki Tolna megyében

A gyorshajtókat szűrték ki Tolna megyében

Megyénkben az első félévben összesen 115 sérüléses baleset volt, melyek több mint a fele – összesen 58 – a gyorshajtásra vezethető vissza.

A Tolna megyei rendőrök a 6-os számú főúton szerveztek fokozott sebességellenőrzést. Tolna megye útjain 2020 első félévében ezidáig hat halálos kimenetelű közlekedési baleset történt, melyek közül három a 6-os számú főút paksi szakaszán következett be. Megyénkben az első félévben összesen 115 sérüléses baleset volt, melyek több mint a fele – összesen 58 – a gyorshajtásra vezethető vissza. A további komoly sérüléssel és esetlegesen a tragédiával végződő balesetek megelőzése, valamint a közlekedésbiztonsági helyzet javítása érdekében a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság közlekedésrendészeti rendőrei időről időre az átlagosnál nagyobb létszámban jelennek meg a közutakon. Az utóbbi időben baleseti góccá alakult 6-os számú főút Tolna megyei szakaszán szerveztek megállításos sebességellenőrzést 2020. július 15-én. A rendőrök ezúttal elsősorban azokat a közlekedőket figyelték, akik nem tartották be a sebességhatárokat. Az egyenruhások a csaknem 70 kilométeres útszakaszon néhány óra alatt 37 felvételt készítettek azokról, akik a megengedettnél gyorsabban közlekedtek. Akadtak olyanok is, akik a biztonsági övet nem csatolták be, velük szemben is intézkedtek a rendőrség munkatársai.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Augusztus 11. 07:51, kedd | Helyi

Átvették megbízásaikat az igazgatók

A tamási Vályi, valamint a dunaföldvári Magyar László iskola igazgatói kaptak megbízást.

2020. Augusztus 11. 07:50, kedd | Helyi

A vendéglátóhelyeket ellenőrzik a héten

Tamásiban augusztus 13-án kell ellenőrökre számítani.

2020. Augusztus 09. 17:28, vasárnap | Helyi

Jól teljesítettek a Tolna megyei bringások az országos versenyen

Bringások lepték el Tamásit és a környező településeket hétvégén, s nemcsak azért, mert ekkor tartották a Tamási Kerékpáros Napokat, de itt rendezték az utánpótlás-bajnokságokat is.

2020. Augusztus 09. 17:18, vasárnap | Helyi

Közlekedjenek óvatosan a vasúti átjárókban

A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság a vasúti átjárókban történt közlekedési balesetek elkerülése érdekében az alábbiakra hívja fel a közlekedők figyelmét.