Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2023. Március 01. 09:10, szerda | Helyi

A Gyulaj Zrt. is képviseltette magát a FeHoVa-n

A Gyulaj Zrt. is képviseltette magát a FeHoVa-n

A Gyulaj Erdészeti és Vadászati Zrt. kiállítóként képviselte a kiváló Tolna vármegyei vadászterületeit a 29. FeHoVa, azaz „Fegyver-, Horgász-,Vadász” nemzetközi kiállításon a budapesti Hungexpo-n.

A 2023. február 9-e és 12-e között megrendezésre került szakkiállításra 38.000-n látogattak ki, mely jócskán meghaladta az egy évvel ezelőttit. A közel 200 magyar és nemzetközi kiállító között a Gyulaj Zrt. szakemberei büszkén képviselték a – négy kiváló – tamási, hőgyészi, kisszékelyi és Bikács-kistápéi vadászterületeit, valamint azok kiváló vadállományát. A négy napos kiállításon az elmúlt vadászidények legjobb magyarországi nagyvad trófeáiból volt látható egy rangos válogatás, de grafikus és festőművészek munkái, nemzetközi szarvasbőgő bajnokság, jubileumi kutyakiállítás (több mint ezer kutyával 20 országból) és horgász események, nem utolsó sorban pedig egy 22.000 literes édesvízi akvárium is színesítette a program kínálatot, valamint látnivalókat. A vadászok és természetkedvelők a Hungexpo legnagyobb, A jelű pavilonjában idén is jó hangulatban, számos szakmai- és közönségprogramban vehettek részt.

Címkék: Tamási, tolna

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 15:41, péntek | Helyi

Tolna Megye Védelméért emlékérmet vehetett át Müller Katalin

Április 16-án vette át Müller Katalin, a Tamási Önkéntes Tűzoltó Egyesület elnöke kimagasló helytállásáért a rangos elismerését.

2024. Április 18. 08:59, csütörtök | Helyi

„Tiszta porta virágos kert” program Tamásiban

Tamási Város Önkormányzata az idei évben is szeretné elismerni, értékelni azokat a lakókat, akik aktívan tesznek környezetük szépségéért, ezáltal is hozzájárulva Tamási arculatának szépítéséhez.

2024. Április 15. 09:07, hétfő | Helyi

A Rászoruló Gyermekekért Alapítvány tart jótékonysági kulturális bemutatót Tamásiban

A „Rászoruló Gyermekekért” Alapítvány 2024. április 26-án 18 órai kezdettel jótékony célú kulturális bemutatót tart a Tamási Művelődési Központ színháztermében.

2024. Április 11. 09:54, csütörtök | Helyi

Olvassa a Dombóvári Szuperinfó legújabb számát!

A lenti képre kattintva juthat el az olvasósarokba. Iratkozzon fel e-mail címével, hogy minden szerdán megkapja a Dombóvári Szuperinfó digitális változatát!