Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2023. Május 23. 11:40, kedd | Helyi

A járásban működő polgárőr-egyesületek és a rendőrség tartott évértékelő ülést

A járásban működő polgárőr-egyesületek és a rendőrség tartott évértékelő ülést

Az elmúlt évet értékelték, és a jövőbeni közös feladatokat határozták meg a Tamásiban megtartott értekezleten.

A Tamási Rendőrkapitányságon a napokban tartották meg a járásban működő polgárőregyesületek és a rendőrség évértékelő ülését. Az értekezlet első felében, dr. Kuti István r. ezredes városi rendőrkapitány, valamint az érintett szakterületek vezetői értékelték a térség bűnügyi, rendészeti és közlekedésrendészeti helyzetét. A résztvevők magas szintűnek minősítették a közös szolgálatokat, valamint a korábban vállalt és elvégzett feladatokat is. Ezt követően Széles János, a Tolna Vármegyei Polgárőr Szervezetek Szövetségének elnöke tájékoztatta a megjelenteket, a szervezet előző évi működéséről és tevékenységéről.

Az értekezleten az idei év főbb feladatait is megvitatták. A felek megállapodtak abban, hogy továbbra is előtérbe helyezik a közös szolgálatok hatékony megvalósulását, a polgárőrgépjárművek igénybevételével történő együttes feladatellátást. Az eddigieknél is nagyobb hangsúlyt helyeznek a külterületek és a hulladékgazdálkodás rendjének megsértőinek kiszűrésére. E körben több szomszédos egyesület nagyobb létszámban, együttes közös szolgálatot is vállalt. A résztvevők megegyeztek abban is, hogy a jövőben a veszélyeztetett korcsoportokat is közösen keresik meg a megelőzési tevékenységük során.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 10:25, csütörtök | Helyi

A Dombóvári Szuperinfó legújabb száma oldalunkon már olvasható!

A lenti képre kattintva juthat el az olvasósarokba. Iratkozzon fel e-mail címével, hogy minden szerdán megkapja a Dombóvári Szuperinfó digitális változatát!

2024. Április 24. 14:36, szerda | Helyi

Eltűnt Bálint Lóránt

A tamási rendőrök a lakosság segítségét kérik.

2024. Április 19. 15:41, péntek | Helyi

Tolna Megye Védelméért emlékérmet vehetett át Müller Katalin

Április 16-án vette át Müller Katalin, a Tamási Önkéntes Tűzoltó Egyesület elnöke kimagasló helytállásáért a rangos elismerését.

2024. Április 18. 08:59, csütörtök | Helyi

„Tiszta porta virágos kert” program Tamásiban

Tamási Város Önkormányzata az idei évben is szeretné elismerni, értékelni azokat a lakókat, akik aktívan tesznek környezetük szépségéért, ezáltal is hozzájárulva Tamási arculatának szépítéséhez.