Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2019. Május 02. 07:37, csütörtök | Helyi
Forrás: www.tolnavar.hu, fotó: kerdezze.hu

A jó idő közeledtével megkezdődnek a túrák Tolna megye természetvédelmi területein

A jó idő közeledtével megkezdődnek a túrák Tolna megye természetvédelmi területein

Madárlesere van lehetőség a Pacsmagi-tavakon is.

A Pacsmagi-tavak Természetvédelmi Terület legjelentősebb értékét madárvilága jelenti. A résztvevők a túra során szakvezetéssel járhatják körül a tavakat, a kilátótornyokból pedig cigányrécék, üstökös récék, gémek és számos egyéb madárfaj megfigyelésére nyílik lehetőség. A program időtartama: 4 óra, a túra hossza: 8 km. A helyszín Tamási és Pincehely között a 61-es út 52-es táblájánál, a közlekedés: egyénileg, gépkocsival történik. A program a reggeli órákban, május 1-jétől szeptember 30-ig kérhető. Fontos a kényelmes túrabakancs és az időjárásnak megfelelő öltözék megválasztása, valamint a szúnyogok, kullancsok elleni védelem. A szakvezetések aktuális díjszabását hivatalos árlistájuk tartalmazza, mely elérhető a Duna Dráva Nemzeti Park Igazgatóságának honlapján.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 08:49, hétfő | Helyi

Az év Tolna vármegyei rendőre Tóth Nándor

A Rendőrség Napja alkalmából az Év Tolna Vármegyei Rendőre elismerést azok a rendőrök kaphatják meg, akik kiemelkedően eredményes szakmai munkát folytatnak és szolgálatukat példaértékűen, fegyelmezetten látják el.

2024. Április 27. 11:00, szombat | Helyi

Tervezett áramszünet várható Tamásiban

Tamásiban az alábbi tervezett áramszünet megtartása elengedhetetlen, az üzembiztonság növelése és a későbbi üzemzavarok megelőzése érdekében.

2024. Április 25. 10:25, csütörtök | Helyi

A Dombóvári Szuperinfó legújabb száma oldalunkon már olvasható!

A lenti képre kattintva juthat el az olvasósarokba. Iratkozzon fel e-mail címével, hogy minden szerdán megkapja a Dombóvári Szuperinfó digitális változatát!

2024. Április 24. 14:36, szerda | Helyi

Eltűnt Bálint Lóránt

A tamási rendőrök a lakosság segítségét kérik.