Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2014. Június 10. 08:49, kedd | Helyi
Forrás: Szinák Renáta

A legfittebb tantestület 2014.

A legfittebb tantestület 2014.

Június 5-én a Szent László TISZK tagintézményeinek tanárai sárkányhajó futamban mérték össze fittségüket, a győztes a tamási Vályi Péter Tagintézmény lett

A legfittebb tantestület 2014. - áll a kupán, amelyet a Vályi Péter Szakképző Iskola tanárai büszkén hoztak haza a június 5-én megrendezett sárkányhajó versenyről. A Szent László TISZK minden tagintézménye indított csapatot, és a KLIK Szekszárdi Tankerületének munkatársai is vízre szálltak Tolnán, a Holt-Duna parton. A mozgásprogrammal egybekötött pedagógusnapot a TÁMOP 3.1.4-es számú pályázatból valósították meg.

- Csapatunkat már hetekkel a verseny előtt összeállítottuk, alapját a testnevelő tanárok és férfi kollégák alkották, de persze szükségünk volt stramm hölgyekre is a tantestületből - mesélte Buchholz-Pech Katalin, a Vályi Péter Szakképző Iskolai Tagintézmény testnevelő tanára. - Életünkben először ültünk sárkányhajóban, és nyugodtan mondhatom, hogy életre szóló élményekkel gazdagodtunk. Az első futamot könnyedén megnyertük, bár rájöttünk, hogy nem is olyan egyszerű dolog 18 embernek egyszerre evezni.

- A döntőben nagy csata várt ránk, szinte centiméterekkel sikerült csak legyőznünk a székhely intézményünk csapatát, de úgy örültünk a győzelemnek, mintha az olimpiát nyertük volna meg. A két futam után nagyon elfáradtunk, és másnapra mindenkinek izomláza lett, de megérte közös hajóban, közös célért evezni. Nagyon jól éreztük magunkat, köszönjük a szervezőknek, és a szurkolótáborunknak is, hogy bíztattak bennünket, remek csapatépítő nap volt!

A Vályi csapatát Jámbor Attila, háromszoros világ- és kétszeres Európa-bajnok maratoni kajakos segítette kormányozásával a győzelemhez.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 11:00, szombat | Helyi

Tervezett áramszünet várható Tamásiban

Tamásiban az alábbi tervezett áramszünet megtartása elengedhetetlen, az üzembiztonság növelése és a későbbi üzemzavarok megelőzése érdekében.

2024. Április 25. 10:25, csütörtök | Helyi

A Dombóvári Szuperinfó legújabb száma oldalunkon már olvasható!

A lenti képre kattintva juthat el az olvasósarokba. Iratkozzon fel e-mail címével, hogy minden szerdán megkapja a Dombóvári Szuperinfó digitális változatát!

2024. Április 24. 14:36, szerda | Helyi

Eltűnt Bálint Lóránt

A tamási rendőrök a lakosság segítségét kérik.

2024. Április 19. 15:41, péntek | Helyi

Tolna Megye Védelméért emlékérmet vehetett át Müller Katalin

Április 16-án vette át Müller Katalin, a Tamási Önkéntes Tűzoltó Egyesület elnöke kimagasló helytállásáért a rangos elismerését.