Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2016. Június 18. 07:00, szombat | Helyi

A Tamási Alapfokú Művészeti Iskola kis képzőművészei az élen végeztek

A Tamási Alapfokú Művészeti Iskola kis képzőművészei az élen végeztek

A négy éves munka és együttműködés meghozta a várva várt eredményét, sikerét.

A X. Vályogházas Konferencia országos rajzpályázatot írt ki a 2016-os évben, ami mint a megnyitón és díjátadón kiderült, időközben nemzetközivé lett, így 160 gyermek pályamunkájából, rajzaiból választották ki a diákokat a nyertesek közé. A népi építészet szabadon választott kategóriájában a tamási tanulók bizonyultak a legjobbaknak: harmadik helyezett lett Csiszár Bence hihetetlenül aprólékos munkájával, második helyen Lukács Milán végzett gyönyörű sorozatával, Kárász Barna Kristóf pedig első helyezést ért el monokróm jellegű képeivel. Tanáruk Illés Orsolya Tünde volt. A „Nád a házam teteje” című gyermekrajzpályázat eredményhirdetésén, Martonvásáron a diákok személyesen vették át díjaikat június 4-én.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 08:49, hétfő | Helyi

Az év Tolna vármegyei rendőre Tóth Nándor

A Rendőrség Napja alkalmából az Év Tolna Vármegyei Rendőre elismerést azok a rendőrök kaphatják meg, akik kiemelkedően eredményes szakmai munkát folytatnak és szolgálatukat példaértékűen, fegyelmezetten látják el.

2024. Április 27. 11:00, szombat | Helyi

Tervezett áramszünet várható Tamásiban

Tamásiban az alábbi tervezett áramszünet megtartása elengedhetetlen, az üzembiztonság növelése és a későbbi üzemzavarok megelőzése érdekében.

2024. Április 25. 10:25, csütörtök | Helyi

A Dombóvári Szuperinfó legújabb száma oldalunkon már olvasható!

A lenti képre kattintva juthat el az olvasósarokba. Iratkozzon fel e-mail címével, hogy minden szerdán megkapja a Dombóvári Szuperinfó digitális változatát!

2024. Április 24. 14:36, szerda | Helyi

Eltűnt Bálint Lóránt

A tamási rendőrök a lakosság segítségét kérik.