Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2016. Június 24. 08:30, péntek | Helyi
Forrás: TMKI, fotó: retroradio.hu

A Tamási Önkéntes Tűzoltó Egyesületet is támogatja a katasztrófavédelem

A Tamási Önkéntes Tűzoltó Egyesületet is támogatja a katasztrófavédelem

A BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság pályázati feltételeinek négyszázkilencvenkét önkéntes tűzoltó egyesület felelt meg, köztük a tamási is

Összesen háromszázkilencven millió forint értékben nyújtottak be pályázatot, amelynek segítségével különféle tűzoltóeszközökhöz és felszerelésekhez juthatnak. Idén másfél hónappal korábban és ötvennéggyel több önkéntes tűzoltó egyesület kap támogatást, ráadásul az eddiginél rugalmasabb elszámolási feltételek mellett, mint az elmúlt évben. A pályázati feltételeket sikeresen teljesítő négyszázkilencvenkét egyesület működési költségekre, tűzoltógépjármű és -technika javítására, felülvizsgálatokra, szakmai tanfolyamokon történő részvételre, pályaalkalmassági-vizsgálatokra, az önállóan beavatkozó egyesületek vezetéstechnikai képzésére, EDR-rádiókra, szertárépítésre és felújításra, valamint védő- és technikai felszerelésekre nyújtotta be pályázatát. A Tamási Önkéntes Tűzoltó Egyesület is a támogatottak között van, a pályázaton megítélt támogatás részükre közel 980 ezer forint.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 08:49, hétfő | Helyi

Az év Tolna vármegyei rendőre Tóth Nándor

A Rendőrség Napja alkalmából az Év Tolna Vármegyei Rendőre elismerést azok a rendőrök kaphatják meg, akik kiemelkedően eredményes szakmai munkát folytatnak és szolgálatukat példaértékűen, fegyelmezetten látják el.

2024. Április 27. 11:00, szombat | Helyi

Tervezett áramszünet várható Tamásiban

Tamásiban az alábbi tervezett áramszünet megtartása elengedhetetlen, az üzembiztonság növelése és a későbbi üzemzavarok megelőzése érdekében.

2024. Április 25. 10:25, csütörtök | Helyi

A Dombóvári Szuperinfó legújabb száma oldalunkon már olvasható!

A lenti képre kattintva juthat el az olvasósarokba. Iratkozzon fel e-mail címével, hogy minden szerdán megkapja a Dombóvári Szuperinfó digitális változatát!

2024. Április 24. 14:36, szerda | Helyi

Eltűnt Bálint Lóránt

A tamási rendőrök a lakosság segítségét kérik.